Ilk Ders Baskan Yilmaz'dan

Ilk Ders Baskan Yilmaz'dan

Yildirim Belediye Baskani Oktay Yilmaz, 2023-2024 egitim ögretim dönemine baslayan ögrencileri ziyaret etti.

Hasan Ali Yücel Ilkokulu’nda bayrak törenine katilan Belediye Baskani Oktay Yilmaz, Yildirim Ilçe Kaymakami Metin Esen ve Ilçe Milli Egitim Müdürü Mustafa Sevinç ile birlikte yeni döneme baslayan ögrencilere egitim hayatlarinda basarilar diledi. Okul müdürü ve ögretmenlerle sohbet edip talep ve isteklerini dinleyen Baskan Yilmaz, Yildirim Belediyesi olarak ihtiyaç duyduklari her konuda okullara gereken destegi vermeye hazir olduklarini dile getirdi.

Yildirim Belediye Baskani Oktay Yilmaz, egitime büyük önem verdiklerini, okullarin eksiklerini, ihtiyaçlarini imkânlar ölçüsünde karsilamaya devam edeceklerini belirtti.

Yildirim’in Türkiye’nin birçok kentinden daha fazla genç nüfusu bünyesinde barindirdigini da hatirlatan Baskan Yilmaz, bunun çok önemli bir potansiyel oldugunu hatirlatarak, “En dogru yatirim gelecege ve gençlige yapilan yatirimdir. Biz de Yildirim’da projelerimizi bu düsünceyle hayata geçiriyoruz. Çocuklarimiz ve gençlerimizin gelisimlerine katki saglamak adina önemli projeleri hayata geçiriyoruz. Bir taraftan sportif ve kültürel aktivitelerle onlarin topluma yararli bireyler olarak yetismesine katki sunmaya çalisirken, diger taraftan çocuklarimizin daha iyi fizikî sartlarda egitim görmesi için çaba sarf ediyoruz. Okullarimiza her türlü destegi sagliyoruz. Okullarda zarar gören yipranan bölümler ekiplerimiz tarafindan onariliyor. Ilçemizdeki ögrencilerimizin daha kaliteli ortamlarda egitim görmeleri maksadiyla kurumlarimizin bulundugu bölgelerde trafik ve çevre düzenlemesi çalismalarimizi yürütüyoruz. Bütün çabamiz gelecegimizi emanet ettigimiz yavrularimiza daha iyi imkânlar saglamak” ifadelerini kullandi.

Okul disi ögrenme

Baskan Oktay Yilmaz, “Ilçemize kazandirdigimiz okul disi ögrenme ortamlariyla da ögrencilerimizi sosyal, kültürel, sportif ve akademik yönden desteklemeyi sürdürüyoruz. Görev süresi içerisinde hizmete açtigimiz Mümine Seremet ve Mimar Sinan Uyumayan Kütüphanesi açildigi günden bu yana sinavlara hazirlanan ve kitap okuyan gençlerimizin bulusma noktasi haline gelirken Mimar Sinan Çocuk Kütüphanesi 6-13 yas grubu çocuklarimizin hem kitap okuyabilecegi hem de verilen egitimlerle kendilerini gelistirebilecegi bir mekân oldu. Molla Yegan Çocuk Üniversite’mizde bin 400 çocugumuzu bilim ve sanat ile bulusturduk. Verdigimiz egitimlerin yani sira çocuklarimizin gelisimi için spor çok önemli. Sadece bu yaz spor okullarinda 41 bin evladimizi sporla tanistirdik. 20 mahallemizde gerçeklestirdigimiz Yaz Mahalle Senligi ile yaklasik 15 bin çocugumuza dokunduk. 30 yeni mahalle parki yaptik, 38 parki da sil bastan yeniledik. Evlatlarimizin gelecegi için çalismalarimizi sürdürecegiz” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile