Ilk Gününde 600'E Yakin Hastaya Bakildi

Ilk Gününde 600'E Yakin Hastaya Bakildi

DÜZCE – Düzce Atatürk Devlet Hastanesi ek hizmet binasinda kadin hastaliklari ve dogum çocuk hastaliklari hizmet vermeye basladi. Ilk gün 600’e yakin kisiye muayene hizmeti 89’da yatan hastaya hizmet verildi.

Düzce Atatürk Devlet Hastanesi Muncurlu ek hizmet binasi yenilenmesi sonrasi kadin hastaliklari ve dogum, çocuk hastaliklari poliklinik ve servisleri yeni dogan yogun bakim, çocuk yogun bakim, kadin dogum ve çocuk acil servisi ve ameliyat salonlari ile hizmete geçti. Yeni hizmet vermeye baslanan saglik tesisinde ilk gün kadin dogum polikliniklerinde 41, çocuk polikliniklerinde 220, çocuk psikiyatri polikliniginde 28, çocuk nöroloji polikliniginde 13, fizik tedavi ve rehabilitasyon polikliniklerinde 221 olmak üzere toplam 523 poliklinik muayenesi yapilirken, 74’de acil servis muayenesi yapildi.

Saglik tesisinin kadin dogum kliniginde 4, çocuk kliniginde 11, yeni dogan kliniginde 1, yeni dogan yogun bakim ünitesinde 3, fizik tedavi ve rehabilitasyon kliniginde 70 olmak üzere 89 yatan hastaya hizmet verilmeye baslanirken birde sezeryan dogum gerçeklesti.

Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon hizmetleri dahilinde de yatan hastaya 67 seans, ayaktan hastaya 158 seans olmak üzere toplam 225 seans uygulandigi ögrenildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile