İlk Kez Bakım Ücreti Alan Ailelere Gezi Yapılacak

8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Malatya Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü Aile Danışma Merkezi tarafından bakıma muhtaç ağır engellisine bakarak evde bakım ücreti alan kadınlar için Şanlıurfa gezisi yapılacak.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü Aile Danışma Merkezi Müdürü Mehtap Göldağ, engellilerin toplumun bir parçası olup, kendi ailelerinin içindeki birer fert olduğunu hiçbir zaman unutmadıklarını ve bunu herkesin hatırlaması gerektiğini vurgulayarak, "Engelli ailelerin ne kadar zor şartlar altında çocuklarını ve yakınlarına bakmak zorunda kaldığını yakınen biliyorum. Bizler el ele vererek bütün engelleri aşacağımızı umuyorum. Engelsiz bir yaşam için daha önce olduğu gibi bundan sonra da her zaman engelli vatandaşlarımızın ve ailelerinin yanında olacağız" dedi.

Göldağ Konuşmasını şöyle sürdürdü “Gerçekleştireceğimiz gezide kadınlar günün anlam ve önemine dikkat çekilerek, bir gün dahi olsa bulundukları ortamdan ayrılarak psikolojik yönden rahatlamaları, desteklenmeleri, farklı kültürleri ve yerleri tanımaları amaçlanmaktadır. 92 kişinin katılımıyla yapılacak olan gezide kadın kardeşlerimizi mutlu edebiliriz” diye konuştu.

Gezinin 8 Mart günü Şanlıurfa’ya gerçekleştirileceği kaydedildi .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile