Ilk Müracaat Çat'tan

Ilk Müracaat Çat'tan

14 Mayis tarihinde yapilmasi kararlastirilan seçimler öncesi Yeniden Refah partisinde Milletvekili aday adayligi müracaatlari basladi. Ilk basvuruyu yapan ise MKYK üyesi ve Erzurum Sorumlusu Sadik Çat oldu.

Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’in seçimler için 14 mayis 2023 tarihini açiklamasi ve Yüksek Seçim Kurulu (YSK) ninda bu tarihi onaylamasi ile seçim takvimi resmen basladi.

Yeniden Refah partisinde de seçim tarihinin belli olmasi ile birlikte genel merkez, Milletvekili aday adayligi için müracaat alimlarinin startini verdi. Erzurum’da ise Yeniden Refah Partisinde ilk aday adayi Sadik Çat oldu. Parti Merkez Yürütme Kurulu üyesi ve ayni zamanda Erzurum Sorumlusu olan Sadik Çat, aday adayligi müracaatini Il Baskani Adnan Bozan’a teslim etti.

Erzurum’da Yeniden Refah partisinin çitayi yükseltmesinde büyük emegi olan ve parti tabaninda sevilen bir isim olan Sadik Çat, "Ülkemizin ve milletimizin sözde degil özde, Yeniden Büyük Türkiye, Yeniden Yasanabilir Bir Türkiye, Güçlünün Hakli oldugu degil Haklinin Güçlü oldugu bir Türkiye insa etmek için Üretim, istihdam ve ihracat ekonomisi için Tüm insanliga tüm canlilara paylasimda adalet, Hukuk da adalet, Üretimde adalet için Çikmis oldugumuz bu yolda Bir Erzurumlu olarak Erzurum’dan Milletvekili Aday adayligimin müracaatini Resmen yapmis bulunuyorum. Beni taniyan ve tanimayan herkesin destegini bekliyorum. Kazanan Erzurum olacak Kazanan haksizliga ugramislarin Sesi olmak için desteklerinizi bekliyorum" dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile