İlk Üçe Gir 5 Yıldızlı Tatil Kazan

İlk Üçe Gir 5 Yıldızlı Tatil Kazan

Kayseri Park ve Cadde Cafe tarafından düzenlenen Kayseri 1

  Kayseri Park ve Cadde Cafe tarafından düzenlenen Kayseri 1 . Play Station Şampiyonası ' nda ilk üçe girenlere , Kozaklı ' daki 5 yıldızlı Divaibis Termal Resort Otel ' de hafta sonu tatili ödül olarak verilecek .
Cadde Cafe tarafından Kayseri Park desteğiyle düzenlenen Play Station Dünya kupası futbol şampiyonası , 3-4 Temmuz ' da Kayseri Park 5 . ' nci katta yapılacak . Futbol oyunu Play Station Şampiyonasına katılmak isteyenler , Sivas Caddesi 111 numaradaki Cadde Cafe ' ye şahsen başvuracaklar .
3-4 Temmuz ' da Kayseri Park ' ta yapılacak olan Play Station Şampiyonası ' nın ilk gününde elemeler oynanırken ikinci gün de bir üst tura yükselenler ilk üçe girmek için yarışacak . Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Cadde Cafe ortaklarından Orhan Arslan ,
" Kayseri ' de geniş katılımlı büyük bir organizasyonla yine bir ilki yapacağız . Kayseri şampiyonası için yarışmak isteyenler Sivas Caddesi no 111 deki yerimizde şahsen başvuracaklar . Şampiyona iki gün olacak , birinci gün elemeler ikinci gün de ilk üçe girmek için mücadeleler olacak . Duyuruyu birkaç gün önce yaptık ve daha şimdiden yüzlerce başvuru oldu . Ancak oyunun daha sağlıklı ve rahat ortamda ve de herkese yeterli sürede yarışma imkanı vermek için yarışmacı sayısını sınırlı tutacağız . Bu arada yarışmamızda bir de yaş sınırlaması var . 18 yaşın altında başvuruları kabul etmiyoruz . İlk üçe giren yarışmacılarımızı Kozaklı ' daki 5 yıldızlı harika bir tesis olan DİVAİBİS RESORT OTEL ' e gönderiyoruz . Üstelik de yanlarında bir kişiyle beraber . "
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile