Ilkadim'dan 55 Aileye Soba Yardimi

Ilkadim'dan 55 Aileye Soba Yardimi

Samsun’da Ilkadim Belediyesi, ihtiyaç sahibi 55 aileye soba yardiminda bulundu.

Ilkadim Belediyesi Sosyal Yardim Müdürlügü ekipleri, soguk kis günlerinde ihtiyaç sahibi ailelerin yardimina kosmaya devam ediyor. Ilk etapta 30 sobayi ailelerin yuvalarina kavusturan ekipler, bu kapsamda tespit edilen 25 aileye daha soba yardimi yapti. Ekipler, tespit edilen adreslere kuzine soba, kömür kovasi, borulari ve altligi ile birlikte sobalarin kurulumunu da yapti.

Konu hakkinda bilgi veren Ilkadim Belediye Baskani Necattin Demirtas, “Kis mevsiminin kendisini iyiden iyiye hissettirdigi su günlerde, Sosyal Yardim Isleri Müdürlügümüzce evlerinde sobalari olmayan ailelerimizi tespit etmeye devam ediyoruz. Bu kapsamda bu ailelere soba yardiminda bulunuyoruz. Maddi açidan zor durumda olan ihtiyaç sahibi ailelerimize birçok farkli alanda destek olmaya devam edecegiz” dedi.



“Mutluluklari beraber paylasalim”

Sosyal belediyecilik alaninda çalismalarin devam edecegini ifade eden Necattin Demirtas, “Müdürlügümüze sahsen yapilan basvurular ve muhtarliklardan aldigimiz bilgiler dogrultusunda belirledigimiz ihtiyaç sahibi ailelerimize esya, gida ve soba olmak üzere farkli kalemlerdeki yardimlari ulastiriyoruz. Zorlu kis günlerinde onlarin yaninda olmaya devam edecegiz. Onlarin evinde bir çorba kaynamasina ve üsümemelerini saglayabiliyorsak ne mutlu bize. Ihtiyaci olan ailelerin sobalarini ekip arkadaslarimizla beraber kuruyoruz. O evlerde yasanan sicak mutluluklar ise bizlerin ilçemizin her kösesine hizmet götürme gayretini atesliyor” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile