Ilkadim Zabitasindan Isgal Sinir Çizgisi Denetimi

Ilkadim Zabitasindan Isgal Sinir Çizgisi Denetimi

Ilkadim Belediyesi Zabita Müdürlügü ekipleri, kafe ve restoranlara yönelik denetimlerinde, isletmelerin önündeki ve kaldirimlardaki isgal sinir çizgisi ihlallerini kontrol etti.

Ilkadim Belediyesi Zabita Müdürlügü ekipleri, yayalarin yürüyüsünü ve geçislerini güçlestiren, kafe ve restoranlarin önlerinde ve kaldirimlarda yer alan masa, sandalye ve platformlara yönelik denetim gerçeklestirdi. Çiftlik Mahallesindeki ara sokaklarda yapilan isgal sinir çizgisi denetiminde, kafe ve restoranlara belirlenen sinirlara uymalari konusunda uyarilar yapildi. Ilkadim Belediye Baskani Ihsan Kurnaz, “Yayalarin güvenli ve konforlu bir sekilde ara sokaklarda ve kaldirimlarda yürüyebilmeleri için denetimlerimize devam edecegiz” dedi.



"Denetimlerimizi sürdürecegiz"

Ilkadim’da vatandaslarin güvenligini ve konforunu ön planda tuttuklarini ifade eden Ilkadim Belediye Baskani Ihsan Kurnaz, “Zabita Müdürlügü ekiplerimiz, ilçemizde özellikle Çiftlik Mahallesi’nin ara sokaklarinda yer alan kafe ve restoranlara yönelik isgal sinir çizgisi denetimi gerçeklestirdi. Bu denetimlerin amaci, kaldirimlari ve ara sokaklari yaya olarak kullanan vatandaslarimizin güvenligi ve konforlu ulasimini saglamak. Isletmelerin önünde yer alan masa ve sandalyeler ile platformlarin belirlenen sinir içine çekilmesi konusunda ekiplerimizce isletmelere uyarilar yapildi. Belirlenen sinirlar içerisinde isletmelerini düzenleyen hemsehrilerimize tesekkür ediyorum. Kaldirimlari ve ara sokaklari yaya olarak kullanan vatandaslarimizin güvenligi ve konforlu bir sekilde hareket edebilmeleri için denetimlerimizi sürdürecegiz” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile