Ilkler Hoca Ahmet Yesevi Ilkokulu'nda Kapali Oyun Alani Açilisi Yapildi

Ilkler Hoca Ahmet Yesevi Ilkokulu'nda Kapali Oyun Alani Açilisi Yapildi

Hareketli yasam ve sportif faaliyetler projesi çerçevesinde Afyonkarahisar Hoca Ahmet Yesevi Ilkokulu ve Anaokulunda en büyük ve en donanimli kapali oyun alaninin açilisi yapildi.

Açilisa, Il Milli Egitim Müdürü Miraç Sünnetci, Milli Egitim Müdür Yardimcisi Fatih Akçil, okul müdürü Murat Diktas, idareci, ögretmen ve velilerle katildi.

Hareketli yasam ve sportif faaliyetler projesi kapsaminda okul bahçesine çizimi profesyonel ekiplerce yapilan geleneksel çocuk oyunlari alaninda ögrencilerle oyunlar oynadi. Ögrenci ve çalisan sagligini koruma amaciyla yaptirilan revir ziyaretinde bulundu. Anaokulu, bir ve ikinci siniflarin güvenle oyun oynadigi, eglendigi Afyonkarahisar’in en büyük ve en donanimli kapali oyun alaninin açilisi yapildi. Okul sporlari halk oyunlari il yarismasinda minikler dalinda il birincisi olan Hoca Ahmet Yesevi Ilkokulu Kiz Halk Oyunlari ekibine madalya töreni yapildi, ögrencilerle birlikte pasta kesildi.

Okul Müdürü Murat Diktas, “Ögrencilerimizi ve antrenörümüzü halk oyunlari il birinciliginden dolayi kutluyorum, emeklerine saglik. Akademik açidan basarili, hayat boyu yasamdan keyif alan ve mutlu nesiller yetistirmek öncelikli hedeflerimiz arasinda. Bunun için bahçemizi güzellestiriyoruz, oyun alanlari olusturuyoruz, revir hizmetimiz var. Idareci arkadaslarima, ögretmenlerime, velilerime ve ögrencilerime tesekkür ediyorum’’ dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile