İlköğretim Haftası E

Keban ilçesinde İlköğretim Haftası dolayısıyla tören düzenlendi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Vekili Selahattin Sayın'ın Atatürk Anıtı'na çelenk bırakması ile başlayan törende saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

Fevzi Çakmak İlkokulu'nda devam eden programda bir konuşma yapan Sayın, kalkınmış ve medeni ülkelerin sürekli eğitim ve öğretim sistemini değiştirdiklerini ifade ederek, 'Ülkemiz de sürekli eğitim ve öğretim sistemini yenileyerek en gelişmiş ülkeler arasında yerini almaktadır. Devletimizin, bizim ve sizin ortak amacı öğrencilerimizi geleceğe en donanımlı şekilde hazırlayabilmektir.' diye konuştu.

Atatürk İlkokulu 4. sınıf öğrencisi Rüyanur Özcan okullarına ve arkadaşlarına kavuşmanın sevinci içersinde olduklarını belirterek, aralarına yeni katılan arkadaşlarına ve öğretmenlerine 'okulumuza hoş geldiniz.' dedi.

Öğrencilerin şiirler okuduğu programda, okula yeni başlayan öğrencilere çeşitli hediyeler verildi.

Programa, Keban Kaymakamı Hayrettin Baskın, İlçe Belediye Başkan Vekili Selahattin Turan, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Selahattin Sayın, İlçe Jandarma Komutan Vekili Hakan Aygün, İlçe Emniyet Müdür Vekili Halit Hayalioğlu, kurum müdürleri, siyasi parti temsilcileri, okul müdürleri, öğretmenler ve veliler katıldı.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile