İlköğretim öğrencisi eve geç kalınca, sınıfında kendi kendini bağladı

Sivas'ta ilköğretim okulu öğrencisi, eğitim gördüğü okulda elleri ve ayakları bağlı halde bulundu. Yapılan araştırmada kız öğrencinin, eve geç kaldığı

Sivas'ta ilköğretim okulu öğrencisi, eğitim gördüğü okulda elleri ve ayakları bağlı halde bulundu. Yapılan araştırmada kız öğrencinin, eve geç kaldığı ve annesinin kızacağından korktuğu için kendi kendini bağladığı ortaya çıktı.

Olay, Kaleardı Mahallesi'ndeki Kılıçarslan İlköğretim Okulu'nda yaşandı. 13 yaşındaki C.A. okul çıkışı eve gelmeyince arama başlatıldı. Polis ve ailenin yaptığı arama sonunda C.A.' eğitim gördüğü sınıfta elleri ve ayakları bağlı halde bulundu. 8. sınıf öğrencisi C.A'nın, alınan ifadesinde, okul çıkışı eve gitmeyerek bilgisayar odasında internete girdiğini, zamanın nasıl geçtiğini fark edemediğini söylediği, hava kararınca da kendisini okula aramaya gelen yakınlarının sesini duyduğunu, ancak eve geç kaldığı için annesinin kızacağı düşüncesiyle sınıfına giderek kendisini bağladığını söylediği öğrenildi. C.A'nın sınıf öğretmen masasındaki örtüden kestiği kumaş parçalarıyla ellerini ve ayaklarını bağladığı, ağzını da bez parçalarıyla kapattığı tespit edildi. Elleri ve ayakları çözülen kız öğrenci daha sonra ambulansla hastaneye kaldırılarak ayakta tedavi gördü.

Bu arada öğrencinin okulun bilgisayar odası ve sınıfına giriş anlarının okulun koridorlarında bulunan güvenlik kamerası tarafından kaydedildiği de açıklandı. Polis, C.A. ile ailesi ve okul yöneticilerinin bilgisini aldıktan sonra öğrenciyi ailesine teslim etti.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile