Ilkokul Ögrencilerinden Arkadaslarina Karne Hediyesi, Kendi Elleri Ile Hazirlayip Yüklediler

Ilkokul Ögrencilerinden Arkadaslarina Karne Hediyesi, Kendi Elleri Ile Hazirlayip Yüklediler

Basaksehir’de bulunan IBB Sehit Savci Selim Kiraz Ilkokulu ögrencileri her sene oldugu gibi bu sene de “Kis Üsütür Kardeslik Isitir” kampanyasi ile baska illerde bulunan ihtiyaç sahibi oldugu tespit edilen 500 ögrenciye bot, mont ve kislik elbiseden olusan hediye paketi hazirladi.

Basaksehir Bahçesehir’de bulunan IBB Sehit Savci Selim Kiraz Ilkokulu ögrencileri düzenlemis olduklari “Kis Üsütür Kardeslik Isitir” isimli proje ile 3 yildir tespit ettikleri okullarda bulunan ihtiyaç sahibi ögrencilere karne hediyesi olarak kislik giysi yardiminda bulunuyor. Okulda ögrenim gören ögrencilerin velilerinin destekleri ile alinan 500 adet mont, bot ve kislik elbiselerden olusan hediyelerin paketlenmesi ise okulda bulunan ögrenciler tarafindan tek tek yapildi. Hediye paketlerine koyulan giysiler kamyonetlere yüklenerek belirlenen okullara gönderildi. Paketlemeleri yapan ögrenciler yazdiklari notlari paketlerin üzerlerine asti.

Bunlar birer karne hediyesi

Yapilan proje ile ilgili konusan Okul Aile Birligi baskani Sibel Topaloglu: “Burada okulumuz adina elimizden geldigi kadariyla çocuklarimizin ihtiyaçlarini gidermeye çalisiyoruz. Böyle bir kampanya yaptik ve üç yildir yapmaya çalisiyoruz velilerimizin destekleri ile belirledigimiz 3 ilimizdeki 500 ögrencimize karne hediyelerini göndermeyi planliyoruz. Paketlerimiz Persembe günü ögrencilerimize ulasmis olacak burada ögrencilerde paketlerin hazirlanmasinda yardimci oluyorlar” dedi.

Burasi müdür odasi ama böyle kullanilmasi mutluluk verici

Projenin yapildigi IBB Sehit Savci Selim Kiraz Ilkokulu Müdürü Sakin Dursun: “3 yildir sürdürdügümüz bir kampanyamiz var bundan dolayi Türkiye’mizin degisik sehirlerindeki ögrencilerimize hediyeler gönderiyoruz. Çok güzel bir kampanya oldu ve arada çok güzel bir bag olustu. Yaz tatilinde bazi ögrencilerimiz arkadaslari ile görüstüler hatta bu sene de 3 il de bulunan okullara gönderecegiz hediyelerimizi. Burasi müdür odasi burasi yilin 2 haftasi bu sekilde kullanilir ve bundan biz onur duyariz” seklinde konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile