Ilkokul Ögrencilerinden Siir Söleni

Ilkokul Ögrencilerinden Siir Söleni

Bayburt’ta ilkokul ögrencileri tarafindan siir programi düzenlendi. Sehit Cem Nuri Basgül Ilkokulu 3’üncü sinif ögrencilerinin düzenledigi siir söleni büyük begeni topladi.

Okulda yetistirdigi ögrencilerle adindan söz ettiren okulun ögretmenlerinden Köksal Dursun, her yil 10 siir olmak üzere ögrencilerine 40 siir ögretmeden, ögrencilerini mezun etmiyor. Bu yil üçüncü sinifi okutan Köksal Dursun, ögrencileri ile önemli bir siir etkinligine imza atti.

Ilkokullar düzeyinde ilk kez bu kadar kapsamli bir sekilde düzenlenen siir sölenine Milli Egitim Müdürü Rahmi Güney de katildi.

Okul ögretmenlerinden Teslime Kahraman’in sunumuyla sahneye gelen ögrenciler siirlerini seslendirdiler.

15 siirin seslendirildigi programin finalinde ise 42 ögrenci Istiklal Sairi Mehmet Akif Ersoy’un Çanakkale Sehitleri’ne adli siirini okudular. Salonu dolduran veliler ve davetliler çocuklari ayakta alkisladilar.

Okul salonunda gerçeklesen programi çok begendigini söyleyen Milli Egitim Müdürü Rahmi Güney, böylesi programlara daha çok liselerde aliskin olduklarini bildirerek, ilkokul ögrencilerinin siir programini çok basarili buldugunu ifade edip, çocuklari kutladi.

Ögretmen Köksal Dursun’un siire verdigi öneme dikkat çeken Rahmi Güney, uygulamanin çocuklara çok sey katacagini söyledi.

Güney, okul ögretmenlerinden Teslime Kahraman’in laboratuvar sinifi eksikligi talebinin de hemen giderilecegini vurguladi.

Ögretmen Köksal Dursun da tüm çocuklarini yürekten kutladigini ifade ederek, programin düzenlemesine destek sunan okul müdürü Enes Yavasçay ve müdür yardimcisi Ferhat Taskin’a tesekkür etti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile