İlkokul Öğrencilerine Cimnastik Eğitimi

Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü spor seferberliği kapsamında ilkokul birinci sınıf öğrencilerine cimnastik eğitimi veriyor.


Antrenörler Tuğba Duman ve Öznur Aydın gözetiminde 40 öğrenci, her hafta toplam bir saat olmak eğitim alıyor.

Antrenör Duman, yaptığı açıklamada, çocukların kendilerini geliştirmeleri ve spora alışmaları için küçük yaşlardan itibaren spora yönelmeleri gerektiğini belirterek, çocukların ders stresinden uzak tutulması, okulun daha sevilen bir yer haline getirilmesi için benzeri etkinliklerin faydalı olduğunu düşündüklerini söyledi.

Duman, cimnastik derslerinin okula yeni başlayan çocuklar için hem spor hem de enerjilerini atabilecekleri oyun bahçesi olduğuna dikkati çekerek, ''Spora yatkın çocuklarımızı da bu tür etkinliklerle bulup çıkartabiliriz'' dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile