Imam Ile Katil Zanlisi Arasinda Sosyal Medya Paylasimlarindan Dolayi Geçmiste Husumet Yasandigi Ortaya Çikti

Imam Ile Katil Zanlisi Arasinda Sosyal Medya Paylasimlarindan Dolayi Geçmiste Husumet Yasandigi Ortaya Çikti

Hatay’in Iskenderun ilçesinde av tüfegiyle vurularak öldürülen imam ile katil zanlisi komsusu arasinda geçmis dönemlerde sosyal medya paylasimlarindan dolayi husumet yasandigi ögrenildi. Imam Inci’nin olaydan bir hafta önce sosyal medya üzerinden yaptigi, “Ben yaptiklarimin hesabini Allah’a veririm de sen agzindan çikan sözlerin hesabini nasil vereceksin” paylasimi dikkat çekti.



Geçtigimiz günlerde Iskenderun ilçesi Denizciler Mahallesi’nde meydana gelen olayda Çamlik Camii’nde görevli 40 yasindaki imam Hasan Inci, sabah namazini kildirmak için evinden çikip camiye gittigi esnada karsi komsusu tarafindan av tüfegiyle vurularak öldürülmüstü. Olay sonrasi polis ekiplerinin titiz çalismasi neticesinde imam Inci’nin karsi komsu olan cinayet zanlisi M.A.Ö. yakalanarak gözaltina alinmisti. Gözaltina alinan sahis, emniyetteki islemlerinin ardindan çikarildigi mahkemece tutuklanmisti.

Olay ile ilgili olarak katil zanlisinin imam Inci ile geçmis dönemde husumet yasadigi, tehdit ettigi ve aile büyüklerinin araya girmesiyle olayin sonlandigi ögrenildi.

Silahli saldirida vefat eden imam Inci’nin olaydan bir hafta önce sosyal medya üzerinden yaptigi “Ben yaptiklarimin hesabini Allah’a veririm de sen agzindan çikan sözlerin hesabini nasil vereceksin” paylasimi da dikkat çekti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile