İmbat Madencilik, Kardeş Okulu İhya Etti

İmbat Madencilik, Kardeş Okulu İhya Etti

Soma'da, "Kardeş Okul Kardeş Kurum" projesi çerçevesinde Fikri Akay İlköğretim Okulu ile kardeşliğe imza atan İmbat Madencilik yöneticileri, kardeş okulu ziyaret etti.

Öğrenciler tarafından coşku ile karşılandı. Firmanın yerüstü işletme müdürü M. Bülent Adıgüzel, İmbat Madencilik'in adına yakışır bir şekilde, kardeşliğe imza attıkları okulun tüm ihtiyaçlarını karşıladıklarını ifade etti.

Adıgüzel, "Sayın Valimiz Halil İbrahim Daşöz'ün başlattığı bu projeye firmamıza yakışır bir destek verdiğimize inanıyoruz. Okul idarecileri ile toplantılar yaptık. Okulun ihtiyaçlarını belirledik. Bu ihtiyaçların hepsine cevap verebileceğimizi ifade ettik. İnanıyoruz ki bu okuldan çok başarılı öğrenciler çıkacak. Bu başarıda biraz katkımız olursa, bu bizim açımızdan memnuniyet verici bir durum olacaktır. Sayın valimize de böylesine faydalı bir projede bizlere yer verdikleri için şükranlarımızı sunuyoruz" dedi.

Fikri Akay İlköğretim Okulu'na proje kapsamında 4 kameralı güvenlik sistemi, her sınıfa projeksiyon cihazı, bir adet fotokopi makinesi alındığını, ayrıca örnek bir kütüphane oluşturulduğunu kaydeden Okul Müdürü Nizamettin Seçkin, "İhtiyaçlarımızı kendilerine ilettik. Verdiğimiz ihtiyaç listesi harfiyyen yerine getirildi.

Öğrencilerimizin sağlanan imkanlarla elde edeceği başarıdan İmbat Madencilik Firması'nın da payı olacaktır. Kendilerine teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Müdür Seçkin, firma yetkilisi Adıgüzel'e teşekkür ederek çiçek verdi .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile