Inanilmaz Kurtulus

Inanilmaz Kurtulus

Gaziantep’te park edildikten sonra el freni tam çekilmeyen otomobil, geri geri kayarak annesiyle sokakta yürüyen 2 çocugun üzerinden geçti. Feci kaza kameralara saniye saniye yansirken otomobilin üzerinden geçtigi 2 çocugun hemen kalkarak annelerine kosmasi dikkat çekti.

Feci kaza, 30 Nisan 2024 günü Sahinbey ilçesi Vatan Mahallesi’nde meydana geldi. Iddiaya göre, plakasi ve sürücüsü ögrenilemeyen bir otomobil park edildikten sonra el freni tam çekilmedigi için geri geri savruldu. Savrulan otomobil, o esnada annesiyle sokakta yürüyen 2 çocugu altina alarak ezdikten sonra 2 kadina ve bir is yerine daha çarparak durabildi.

Feci kaza saniye saniye kamerada

Feci kaza sonrasi sokakta büyük panik yasanirken kaza anlari ise çevredeki bir güvenlik kamerasina saniye saniye yansidi. Görüntülerde, otomobilin geri geri kayarak annesiyle sokakta yürüyen 2 çocugu altina alma anlari yer aldi. Kaza sonrasi otomobilin üstünden geçtigi 2 çocugun hemen kalkarak annelerine kosmasi ise dikkat çekti. Sans eseri burunlari bile kanamayan çocuklar tedbir amaçli hastaneye kaldirildi. Kontrollerinde olumsuz bir bulguya rastlanmayan çocuklar taburcu edildi.

"Çocuklarin burnu bile kanamadi"

Kaza anlari anlatan ve kazada kendi is yerinde de hasar olustugunu ifade eden Bekir Köken isimli vatandas, "Araç park edildikten sonra el freni yarim çekilmis. Daha sonrasinda da araç geri geri gelmeye basladi.

Geri geri gelirken de çocuklari altina aldi. Sonrasinda da iki kadina ve bizim is yerine çarparak durabildi. Kaza sonrasi hemen çocuklara ve digerlerine baktik ama durumlari iyiydi. Ilk kaza oldugunda biz çocuklarin öldügünü düsündük ama burunlari bile kanamamisti" dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile