Incir Agaci Araçlarin Ve Vatandaslarin Üzerine Devrildi Açiklamasi 1 Yarali

Incir Agaci Araçlarin Ve Vatandaslarin Üzerine Devrildi Açiklamasi 1 Yarali

Bursa’nin Inegöl ilçesinde iki okulun önündeki incir agaci, siddetli lodosta kökünden kirilarak araçlarin ve vatandaslarin üzerine devrildi. 1 kisinin yaralandigi olayda ögrencilerin bahçede Istiklal Marsi’ni okumak için beklemeleri muhtemel bir faciayi önledi.

Edinilen bilgiye göre, saat 15.30 siralarinda Kemalpasa Mahallesi’nde bulunan Bakyapi Ali Bakgör Ortaokulu ve Ishakpasa Ilkokulu’nun girisindeki incir agaci siddetli rüzgara dayanamayarak kökünden kirilip devrildi. Park halindeki 16 KNF 11 ve 06 FVA 87 plakali otomobiller ile 16 PH 107 motosiklet devrilen agacin altinda kaldi. Bu sirada agacin altinda kalarak yaralanan Emel Enis (38), vatandaslar tarafindan kurtarildi. Yarali kadin olay yerine sevk edilen ambulansla Inegöl Devlet Hastanesi’ne kaldirildi. Itfaiye ekipleri de agaci keserek altinda kalan araçlari kurtardilar.

Agacin altindan saniyelerle kurtulan Ziya Ülgen, "Agacin yaninda duruyordum. Motosikletimi agacin altina park ettim. Deprem oluyor sandim. O sirada kaçtim. Pesimden agaçta devrildi. Agacin altinda kalan kadini kurtardik. Ögrenciler tam Istiklal Marsi için siraya girdiklerinde oldu. Eger okul çikisinda olsaydi facia olabilirdi. Agacin altinda kalan motosikletimi çikardik" dedi.

Agacin devrilmesi ve ögrenciler ile vatandaslarin kaçistigi anlar ise bir isyerinin güvenlik kameralarina yansidi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile