Incirliova Belediyesi'nden Yaza Merhaba Gösterisi

Incirliova Belediyesi'nden Yaza Merhaba Gösterisi

Incirliova Belediyesi’nin düzenledigi yaza merhaba etkinligine binlerce vatandas katildi. Incirliova halkinin yaza eglenceli bir giris yapmasini saglayan Baskan Kaya, esi ile dans etti.



Incirliova Belediye Baskani Aytekin Kaya öncülügünde Cumhuriyet Meydaninda yaza merhaba etkinligi yapildi. Meydani dolduran binlerce vatandas, ünlü sanatçi Faruk Sofuoglu ve Deniz Oral’in birlikte yaptigi “80’ler 90’lar Gülümseten Hatiralar” adli müzikal gösteriyi izledi. Ümit Besen’in ‘Okul Yolu’ sarkisi ile baslayan gösteride Baskan Kaya, esi Füsun Kaya ile birlikte dans etti. Kaya çiftinin dansi büyük alkis aldi. Gösteri sirasinda zaman zaman izleyiciler müzik esliginde dans etti. Etkinlikle Incirliova halki yaza muhtesem bir giris yapti.

‘Incirliova’miza güzel hizmetler kazandiracagiz’

‘Yaza Merhaba’ adi altinda çok güzel bir etkinligi düzenlemis olmanin mutlulugunu yasadiklarini ifade eden Baskan Kaya, “Bu etkinlik ayni zamanda yeni hizmet dönemimiz için de bir merhaba etkinligi. Insallah ikinci dönemimizde de Incirliova’miza güzel hizmetler kazandirarak yolumuza devam edecegiz. ‘80’ler 90’lar Gülümseten Hatiralar’ isimli gösterileri ile etkinligimizde yer alan, degerli sanatçilarimiz Faruk Sofuoglu, Deniz Oral ve ekip arkadaslarina sergiledikleri sahane performans dolayisi ile çok tesekkür ediyorum” dedi.



‘Sanatin birlestirici gücüne inaniyoruz’

Baskan Kaya, toplumlarin birlik ve beraberlik içerisinde yasamasi, ortak degerlerin daha iyi anlasilabilmesi için sanatin birlestirici gücüne inandigini ve güvendigini söyledi.

Gelecek kusaklarin en güzel sanat ile yetistirilebilecegini düsündügünü vurgulayan Baskan Kaya, “Ilçemizde sanatsal faaliyetlerin devaminin saglanmasi için öncü olmaya, sanati ve sanatçiyi desteklemeye devam edecegiz. Bu etkinligin düzenlenmesinde emegi geçen herkese ve etkinligimize katilan tüm vatandaslarimiza ayri ayri tesekkür ediyorum” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile