Incirliova'da Ihtiyaç Sahipleri Yalniz Birakilmiyor

Incirliova'da Ihtiyaç Sahipleri Yalniz Birakilmiyor

Incirliova Belediyesi Sosyal Hizmetler Birimi, ihtiyaç sahibi vatandaslari yalniz birakmiyor. Engelli, yasli ve agir kronik hastaligi bulunan vatandaslarla yakindan ilgilendiklerini kaydeden Incirliova Belediye Baskani Aytekin Kaya, “Incirliova olarak biz büyük bir aileyiz. Ailemize en iyi sekilde hizmet etmek için var gücümüzle çalisiyoruz” dedi.



Incirliova Belediyesi Sosyal Hizmetler Birimi, sosyal belediyecilik anlayisiyla ihtiyaç sahibi vatandaslarin kendilerini yalniz hissetmemesi için çalismalarini büyük bir özveriyle sürdürüyor. Her gün sahaya çikan ekipler belediye hizmetinin ulasmadigi kimsenin kalmamasi için çalisiyor. Ziyarette bir araya geldikleri vatandaslarla yakindan ilgilenen ekipler, Belediye Baskani Aytekin Kaya’nin selamini iletiyor, talepleri dinliyor. Iletilen sorunlar ile taleplerin giderilmesi noktasinda belediye nezdinde gerekli girisimlerde bulunan ekipler; engelli, yasli ve agir kronik hastaligi bulunan vatandaslarla yakindan ilgileniyor, ücretsiz hasta servisi, berber ve kuaför hizmetleri de sunuyor.

"Aile olmak bunu gerektirir"

Incirliova olarak büyük bir aile olduklarini kaydeden Incirliova Belediye Baskani Aytekin Kaya, aileye hizmet etmek için var güçleriyle çalistiklarini ifade ederek, “Her zaman söylüyorum. Biz Incirliova olarak büyük bir aileyiz. Ilçemizde yasayan 55 bin vatandasimizin tamami da bu ailemizin üyesi. Ailemizin hiçbir ferdini de yalniz birakmamak, ihtiyaç duyduklari her konuda yanlarinda olmak bizim en büyük görevimiz. Zaten aile olmak da bunu gerektirir. Bu anlayisla Sosyal Hizmetler ekibimiz vatandaslarimizin daima yaninda. Ekibimiz, hane ziyaretlerinde vatandaslarimizin sorun ve taleplerini dinliyor, çözümü için belediyemiz ilgili birimine iletiyor. Engelli, yasli ve agir kronik hastaligi bulunan vatandaslarimizla yakindan ilgileniyoruz, hasta servisi, berber ve kuaför hizmetlerimizle de daima yanlarinda oluyoruz" ifadelerini kullandi.

Baskan Kaya, ücretsiz hasta servisi, berber ve kuaför hizmetlerinden yararlanmak isteyen vatandaslarin 0256 585 12 24 telefondan 4111 dahili numarasiyla Incirliova Belediyesi Sosyal Hizmetler Birimi’ne ulasabileceklerini sözlerine ekledi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile