Incirliova'da Sosyal Hizmetler Masaya Yatirildi

Incirliova'da Sosyal Hizmetler Masaya Yatirildi

Aydin Aile ve Sosyal Hizmetler Il Müdürlügü çerçevesinde Incirliova’da gerçeklestirilen çalismalar Ilçe Degerlendirme Toplantisi’nda masaya yatirildi.

Aydin’in Incirliova ilçesinde yürütülen sosyal hizmet çalismalarinin degerlendirilmesi, refah düzeylerinin artirilmasi, yasanmis ve yasanabilecek sorunlarin gözden geçirilmesi amaciyla Ilçe Degerlendirme Toplantisi düzenlendi.

Aydin Vali Yardimcisi Dr. Halil Ibrahim Ertekin baskanliginda gerçeklestirilen toplantida Aydin Aile ve Sosyal Hizmetler Il Müdürlügü koordinesinde gerçeklestirilen çalismalar masaya yatirildi.

Incirliova Kaymakamligi Toplanti Salonu’nda yapilan toplantida Incirliova ilçesinin sosyo-demografik bilgileri, egitim, saglik, göç, erken yasta evlilik, sosyal yardimlar, intihar gibi konu basliklari ile Aile ve Sosyal Hizmetler Il Müdürlügü bünyesinde yürütülen kadin, çocuk, engelli, yasli ve evde bakim hizmetleri konulari görüsüldü. Ayrica toplantida sosyal hayatin refah düzeyini artirmak yönünde kurumlar arasi isbirliginin önemine dikkat çekildi.

Gerçeklestirilen toplantiya Vali Yardimcisi Ertekin’in yani sira Incirliova Kaymakami Canan Hançer Bastürk ile il ve ilçe kurum müdürleri katildi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile