Incirliova'da Spor Yatirimlari Yükseliyor

Incirliova'da Spor Yatirimlari Yükseliyor

Incirliova Belediye Baskani Aytekin Kaya Incirliova’da yapimina devam edilen spor tesislerinin insaat alanlarinda incelemelerde bulundu.



Aydin Gençlik ve Spor Il Müdürlügü ile Spor Toto Teskilat Baskanligi arasinda imzalanan protokol dogrultusunda 2023’ün Aralik ayinda Incirliova’da yapimina baslanilan spor tesisleri yükselmeye basladi.

Yaklasik bes aydir devam eden insaat çalismalarinda büyük mesafe kat edilirken Gençlik Merkezi, Yari Olimpik Yüzme Havuzu ve Bireysel Antrenman Salonu büyük oranda ortaya çikti. Içerisinde idari binalar ve bir adet bocce sahasinin da bulundugu tesislerde incelemelerde bulunan Baskan Kaya, Ahmet Yasar Kocabiyik Stadyumu’nun kuzey tarafina insa edilen tesisler ile ilgili yüklenici firma temsilcileriyle görüserek insaatin detaylari hakkinda bilgi aldi. Baskan Kaya’ya incelemelerde Baskan Yardimcilari Metin Korucu, Polat Tanrikulu ve Incirliova Ilçe Gençlik ve Spor Müdürü Burak Uygun’da eslik etti.

Tesisler 2024 yili içerisinde tamamlanacak

Baskan Kaya, spor tesislerinin insaatinda gerçeklestirdigi incelemelerin ardindan yaptigi degerlendirmede, “51 bin metrekarelik alanda insaati devam eden Gençlik Merkezi, Yari Olimpik Yüzme Havuzu, Bireysel Antrenman Salonu ve daha birçok sportif faaliyetin bir arada yapilabilecegi modern tesislerimizi kisa sürede Incirliovamiza kazandiracagiz. 68 Milyon TL tutarindaki bu önemli yatirim ile ilçemizde basta gençlerimiz olmak üzere tüm vatandaslarimiza yeni spor imkanlari sunacagiz. Bes ay gibi kisa bir sürede büyük mesafe kat eden tesis insaatimizin 2024 yili içerisinde tamamlanmasini amaçliyoruz” ifadelerine yer verdi.

“Gençlerimizi spor ile koruyacak ve gelistirecegiz”

Degerlendirmesinde tesislerin gençler için önemine de dikkat çeken Baskan Kaya, “Spor tesislerimizin tamamlanmasi hem ilçemize katacagi arti deger hem de gençlerimizin fiziksel ve mental gelisimi açisindan çok önemli. Özellikle kötü aliskanliklar noktasinda gençlerimizi korumakta karaliyiz. Bunu yaparken de sporun en önemli faktörlerden biri oldugunu düsünüyoruz. Gençlerimizi ve gelecegimizi spor ile koruyacak ve gelistirecegiz” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile