Inegöl'de Emniyet Ve Jandarmadan Ortak Uygulama

Inegöl'de Emniyet Ve Jandarmadan Ortak Uygulama

Emniyet Genel Müdürlügü 4-10 Mayis tarihleri arasinda kutlanan Trafik Haftasi çerçevesinde tüm illerde uygulama ve uyarilarda bulunuyor. "Hayatla yarisilmaz" sloganiyla Inegöl Emniyet Müdürlügü ve Jandarma Komutanligi trafik ekipleri uygulama yapti.

Ahmet Akyollu Caddesi üzerinde Inegöl Emniyet Müdürlügü ve Jandarma komutanligi trafik ekipleri ortak uygulama yaptilar.

Inegöl Kaymakami Eren Arslan, Emniyet Müdürü Okan Sen ve Jandarma Komutani Üsttegmen Ismail Tepe uygulamaya katilarak sürücülere trafik kurallariyla alakali uyarilarda bulundular.

Açiklama yapan Inegöl Kaymakami Eren Arslan, “Bugün Trafik Haftasi nedeniyle burada bir uygulama yaptik. Sürücülerimize farkindaliklariyla ilgili uyarilarda bulunduk. 4-10 Mayis haftasi ülkemizde Trafik Haftasi olarak kutlaniyor. Bu yilki kutlama mottomuz; ‘Hayatla yarisilmaz’ oldu. Hepinizin malumu trafikte uyulmasi gereken basit kurallarin ihlali büyük üzüntülere, acilara sebebiyet veriyor. O yüzden tüm sürücülerimizin, tüm vatandaslarimizin trafik kurallarina harfiyen uymalari noktasinda kolluk birimlerimiz hem denetimler yapiyor, hem de uyarici mahiyette brosür dagitiyorlar. Bu konudaki farkindaligin olusmasi ve artmasi noktasinda çalisiyorlar. Ben buradan trafikte seyreden sürücü ve yayalarin kurallara harfiyen uymasini, can ve mal kaybi olmadan huzurlu ve güvenli bir sekilde seyahat edilmesi gerektigini bir kez daha hatirlatiyorum. Bu konuda duyarli olan, kurallara gerçekten riayet eden vatandaslarimiza da tesekkür ediyorum.” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile