İnegöl'e Rehberlik Araştırma Merkezi

İnegöl'e Rehberlik Araştırma Merkezi

Bursa'nın İnegöl ilçesinde, hayırsever İşadamı Selçuk Teşik tarafından yaptırılan Hanife-Selçuk Teşik Rehberlik Araştırma Merkezi binasının inşaat çalışmalarında son noktaya gelindi.

Hanife-Selçuk Teşik Rehberlik Araştırma Merkezi'nin açılışının 3 Aralık 2010 Dünya Engelliler Günü'ne yetiştirileceği ve yaklaşık 500 bin TL'ye mal olacağı bildirilirken, binanın iç donanımının İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce, hafriyat, dolgu, çevre ve bahçe düzenlemelerinin ise İnegöl Belediyesince yapılacağı kaydedildi.
Milli Eğitim Şube Müdürü Tahsin Çetinkaya ile birlikte inşaat çalışmalarını yerinde inceleyen İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Baştürk, böyle güzel bir binayı engellilere kazandırdığı için hayırsever işadamı Selçuk Teşik'e teşekkür etti. Uzun yıllardır özlemini çektikleri merkezin inşaat çalışmalarının büyük bir hızla devam ettiğini belirten Baştürk, "Şu anda inşaatımızın birinci katı tamamlandı. Şu an çatı katında bulunacak salon ile ilgili çalışmalar yapılıyor. Hedefimiz merkezimizin 3 Aralık 2010 tarihine kadar tamamlanmasıdır" dedi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile