İnegöl Ticaret Odası ile ING Bank ile kredi anlaşması yaptı

İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) ile ING Bank arasında kredi protokolü imzalandı. İnegöl TSO Yönetim Kurulu Başkanı Metin Anıl, anlaşma ile oda üy

İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) ile ING Bank arasında kredi protokolü imzalandı. İnegöl TSO Yönetim Kurulu Başkanı Metin Anıl, anlaşma ile oda üyelerinin piyasanın altında faiz oranları ve uzun vadeli kredi kullanabileceklerini açıkladı.

Protokol ile ilgili yazılı bir açıklama yapan Metin Anıl, dünyada yaşanan finansal kriz sebebiyle küçük ve orta ölçekli işletmelerin (KOBİ) ekonomik sıkıntıya düştüğünü hatırlattı.

Krizin etkilerinin yavaş yavaş geçmeye başladığının altını çizen Anıl, şunları kaydetti: "Krizin etkilerini geçmeye başladığı şu süreçte üyelerimizin ihtiyacı olan finansman sorunun çözebilmek için ING Bank yetkilileriyle görüşme yaptık. Aylık 1.30 faiz oranıyla 36 aya kadar vadeli işletme sermayesi kredisi, 60 aya kadar vadeli ve aylık 1.19 faiz oranıyla iş yeri kredisi ve 48 aya kadar vadeli ve aylık 1.36 faiz oranıyla yeni araç alım kredisi kullanmaları yönünde anlaşmaya vardık."

Reel sektörün üzerinde çok aşırı yükler bulunduğunu dile getiren Anıl, siyasi gündemin hareketli olması yüzünden sıranın ekonomiye gelmediğini sözlerine ekledi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile