Inegöl'ü Daha Iyi Taniyan Okul Belli Oldu

Inegöl'ü Daha Iyi Taniyan Okul Belli Oldu

Inegöl Belediyesi ile Milli Egitim Müdürlügü is birliginde ’Inegöl’ konulu yarisma ile Inegöl’ü daha iyi tanimalari adina yapilan yarismada Zeki Konukoglu Anadolu Lisesi 1’inci oldu.

Gelecek nesillerin Inegöl’ü, yasadigi kenti daha iyi tanimalari hedefiyle Inegöl’de 2020 yilinda ilk kez düzenlenen liseler arasi Inegöl konulu bilgi yarismasinin 2’ncisi bu yil yapildi. Geçtigimiz yil pandemi dolayisiyla gerçeklestirilemeyen organizasyona bu yil tüm özel ve devlet okullari katilim sagladi. 27 okul ve 81 ögrencinin yer aldigi yarismanin ön elemeleri sonucunda ise 7 okul finalde karsi karsiya geldi.

Sorularini özel komisyonun hazirladigi final, büyük bir çekismeye de sahne oldu. Final yarismasi 20 soruyla gerçeklestirildi.

Her bir soru 10 puan olmak üzere en yüksek puani alan okul yarismanin birincisi seçildi. Zeki Konukoglu Anadolu Lisesi 1’inci olurken, Halil Inalcik Sosyal Bilimler Lisesi 2’nci ve Altin Nesil Okullari 3’üncü oldu. Yarisma sonucunda 1’inci olan okula 5 bin TL, 2’nci olan okula 3 bin TL ve 3’üncü olan okula ise 2 bin TL ödül takdim edildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile