Inegöl'ün Yesil Alanlari Yaza Hazirlaniyor

Inegöl'ün Yesil Alanlari Yaza Hazirlaniyor

Inegöl Belediyesi, sehir genelinde yesil alanlarda bakim ve temizlik çalismalarina hiz verdi. Bu çalismayla yesil alanlar yaza hazirlaniyor.

Bir yandan sehri gelecege tasiyacak vizyon projeleri sürdüren Inegöl Belediyesi, bir yandan da rutin belediyecilik hizmetlerini devam ettiriyor. Bu çerçevede Inegöl’ün dört bir yaninda hummali bir çalisma var. Yaz aylarina girilirken, sehrin yesil alanlari için genis bir bakim ve temizlik atagi baslatildi.

“Inegöl içerisinde yesiller degil, yesiller içerisinde bir Inegöl” hedefi bulunan Inegöl Belediyesi, yaz öncesi sehrin yesil alanlarini mercek altina aldi. Park Bahçeler Müdürlügü, yesil alanlari vatandaslarin kullanimina hazirlamak ve eksikleri gidermek adina tüm personeliyle sahaya indi. Ekipler bir yandan görsel eksiklerin giderilmesi adina çalisma yaparken bir yandan da yesil alanlarin bakimlarini gerçeklestiriyor.

Devam eden çalismalarda sehir genelindeki yesil alanlarda; çim biçme, yabani ot temizligi, yesil alan temizlikleri gerçeklestiriliyor. Yabani otlarin temizlenmesi ile kaldirimlardaki görüntü kirliligi de ortadan kalkiyor. Ayni sekilde bos arazilerde de otlarin temizlenmesiyle bu alanlar daha temiz ve güvenli hale getiriliyor.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile