Inegöllüler Bayram Programinda Bulustu

Inegöllüler Bayram Programinda Bulustu

Inegöl Kaymakamligi ile Inegöl Belediyesi is birliginde düzenlenen bayramlasma programi Inegöl Belediyesi Yeni Hizmet Binasinda gerçeklestirildi. Protokolün yani sira vatandaslarin da katilim gösterdigi programda, Kurban Bayrami dualarla karsilandi.

Inegöl protokolü, Kaymakamlik ve Inegöl Belediyesi is birliginde düzenlenen bayramlasma programinda bir araya geldi. Bugün 15.00’da Inegöl Belediyesi Yeni Hizmet Binasi girisinde gerçeklestirilen programa; Kaymakam Eren Arslan, AK Parti Bursa Milletvekili Ayhan Salman, Belediye Baskani Alper Taban, meclis üyeleri, siyasi parti temsilcileri, bürokratlar, kurum amirleri, muhtarlar, STK temsilcileri ve vatandaslar olmak üzere sehrin tüm dinamikleri katildi.

Kuran-i Kerim tilavetiyle baslayan programda, Belediye Baskani Alper Taban bir selamlama konusmasi yapti. Taban, “Yeni bir bayrama kavusmanin heyecanini yasiyoruz. Bir yandan da hüznünü yasiyoruz. Öncelikle Cenabi Allah’a hamd ediyorum. Ülkemizde bayrami huzur ve baris içerisinde idrak ediyoruz. Ancak Islam cografyasi basta olmak üzere mazlum insanlarin zor durumda oldugunu, savas altinda, zulüm altinda oldugunu görüyoruz. Insallah onlarin da sona ermesini arzu ediyoruz. Kavganin, savasin kimseye faydasi yok. Burada huzur içerisinde bayrami kutlarken, bunun da sürdürülebilirliginin tek yolu kardesligi, birlik beraberligi arttirmak. Bunlar insana yakisan seyler. Insallah birlik beraberligimiz böyle devam etsin” dedi.

Baskan Taban, Inegöl Belediyesi’nin tüm birimleriyle bayramda çalismalarina devam ettigini de ifade etti.

AK Parti Bursa Milletvekili Ayhan Salman ise Kurban Bayraminin birlik, beraberlik ve paylasmanin simgesi olduguna dikkat çekerek, “Elhamdülillah bizim ülkemizde huzur var, birlik ve beraberlik içerisinde bayramimizi kutluyoruz. Ancak Filistin’de, Gazze’de ayni durum yok. Insallah rabbim tüm Müslüman kardeslerimizin kendi topraklarinda bu sekilde bayram kutlamalarini nasip etsin diye dua ediyoruz. Allah o katliami yapan vahsi sürüleri de kahru perisan etsin. Rabbim burada Inegöl’ümüzde de bayrami her anlamda güzel sekilde geçirmeyi nasip etsin. Bugün yine sehrimizin yeni merkezinde, meydanindayiz. Geçen bayram ilk kez burada bayram kutlamistik. Tüm ilçe halkimiza sevdikleriyle güzel bir bayram geçirmelerini niyaz ediyorum” diye konustu.

Kaymakam Eren Arslan da saglik ve huzur içerisinde nice bayramlara erismeyi dileyerek söyle konustu:

“Biz bayram sevinci yasiyoruz ama bir tarafimiz da hüzünlü. Biz tabi ki ülkemizde huzur içerisinde, güven içerisinde bayramimizi geçiriyoruz. Ancak dünyanin dört bir yaninda kan ve gözyasi durmuyor. Insallah bu bayramda yaptigimiz ibadetler, ettigimiz dualar zulmün bitmesine vesile olsun.”

Konusmalarin ardindan yapilan dualar sonrasi protokol üyeleri Inegöl Belediyesi Çözüm Merkezi ve Zabita Müdürlügünü ziyaret ederek görev basindaki personelin bayramini kutladi. Ardindan Inegöl Emniyet Müdürlügü ile Inegöl Jandarma Komutanligi ziyaret edilerek buradaki personelle bayramlasildi. Protokol üyeleri daha sonra Huzur Evi ile Yenice Engelsiz Yasam Bakim, Rehabilitasyon ve Aile Danisma Merkezini ziyaret etti. Yaslilarin ve çocuklarin bayrami tebrik edildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile