Inegöllüler Safa Zakir'le 90'Lara Yolculuk Yapti

Inegöllüler Safa Zakir'le 90'Lara Yolculuk Yapti

Inegöl Belediyesi’nin Aralik ayi kültür etkinlikleri çerçevesinde düzenledigi Safa Zakir ile 90’lar Pop Konseri eglenceli anlara ve renkli görüntülere sahne oldu.

Inegöl Belediyesi, Aralik ayi kültür sanat etkinlikleri çerçevesinde Persembe aksami ses sanatçisi Safa Zakir’i ilçe halkiyla bulusturdu. 90’lar konseptinde yapilan konser, büyük coskuya sahne oldu. Besinci Mevsim Kültür Merkezinde gerçeklesen konserde, genci yaslisi her yastan vatandas unutulmaz bir gece yasadi.

90’larin pop müziklerini seslendiren Safa Zakir, salonu dolduran vatandaslarin da enerjisi ve sarkilara eslik etmesiyle unutulmaz bir konsere imza atti. Salonu dolduran coskulu kalabalik, 90’li yillarin pop sarkilariyla eglence dolu anlar yasadi. Konserin bir bölümüne katilan Belediye Baskani Alper Taban, sahneye davet edilerek kisa bir selamlama konusmasi yapti. Baskan Taban, “ 90’li yillarin sarkilariyla güzel bir gece yasadik. Safa kardesimin kendi çocukluk yillarina dönerek sanatçi kimligi ile o döneme ait sarkilarla böyle bir performans sergilemesi bizleri mutlu etti. Kendisini kutluyor ve tebrik ediyorum. Tabi en büyük tesekkürü siz kiymetli hemserilerimize yapmak istiyorum. Insallah çok daha güzel mekanlarda bu organizasyonlari yapmak istiyoruz” dedi.

Konusma sonrasi Safa Zakir’e günün anisina hediye takdimi yapan Baskan Taban, konserin kalan bölümünü de vatandaslarla birlikte takip etti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile