ING Grubu'nda Üst Düzey Atama

ING Grubu'nda Üst Düzey Atama

ING Grubu’da üst düzey atama gerçeklesti. Görkem Köseoglu, ING Grubu Global Icra Kurulu Üyesi ve CTO’su olarak atandi

ING Türkiye’nin bagli oldugu ING Grubu’nda üst düzey atama gerçeklesti. 2017 tarihinden bu yana ING Grubu’nda farkli liderlik rolleri üstlenen Görkem Köseoglu, 1 Eylül 2023 itibariyla ING Grubu Global Icra Kurulu Üyesi ve CTO’su olarak atandi.

Yapilan açiklamaya göre, Ocak 2012’de ING Türkiye ailesine katilan ve 2017 yilina kadar Operasyon ve Teknoloji Genel Müdür Yardimcisi olarak görev yapan Görkem Köseoglu, bankanin yeniden yapilandirilmasi, stratejisinin yeni nesil teknolojiler odakli hale getirilmesi ve yenilikçi bankacilik anlayisinin teknolojik ve operasyonel altyapi olarak desteklenmesi konularinda liderlik üstlenmisti. Bu süreçteki basarilarinin ardindan, 2017’de ING Grubu Yapay Zekâ ve Robot Teknolojileri Global Baskanligi’na atanan Köseoglu, 2018 yilinda ise Global Analitik birimini kurarak ING Grubu CAO (Chief Analytics Officer) görevini üstlendi. Bu rolünde, analitik platformlarinin ve degisim stratejilerinin olusturulmasina katki sagladi. Son olarak ING Hollanda’da COO olarak görev yapmakta olan Görkem Köseoglu, müsteri hizmetleri faaliyetleri, global dönüsüm ofisi ve veri yönetimi alanlarindaki çalismalara liderlik ediyordu.

Lisans egitimini Bogaziçi Üniversitesi Bilgisayar Mühendisligi bölümünde tamamlayan Görkem Köseoglu, Hollanda Twente Üniversitesi’nde MBA derecesini aldi. Kariyerine, Lucent Technologies-Bell Labs sirketinde baslayan Köseoglu, McKinsey & Company sirketinde finansal kurumlar ve is teknolojisi alaninda 10 yili askin bir süre çalisti. 2012 yilinda ING Türkiye ailesine katilan Görkem Köseoglu, 2017 yilindan itibaren ING’de global düzeyde farkli liderlik rollerinde yer aldi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile