İng Günlük Paket Şimdi De Facebook'ta Kazandırıyor

ING Bank`ın temel bankacılık işlemlerini tek pakette toplayan yeni ürünü ING Günlük Paket`in Facebook oyununu oynayıp çekilişe katılanlar, çeşitli hediyeler kazanacak.

Temel bankacılık ihtiyaçlarını tek bir hesap altında toplayan "ING Günlük Paket", havale/EFT işlemlerini ücretsiz yaparken, otomatik fatura ödemelerinin yüzde 2`sini her ay bonus olarak hesaba yüklüyor. Bu özellikleri ile günlük bankacılık işlemleri sırasında sürekli kazanmayı sağlayan ING Günlük Paket harcarken de kazandırarak tasarruf etmeyi sağlıyor.

Sunduğu avantajlarla müşterilerin yoğun ilgisini çeken ING Günlük Paket, "Üstüne vermeden üstünden kazan" sloganıyla şimdi de Facebook`tan kazandırıyor. Herkese açık olan "Üstünden Kazan" Facebook aplikasyonunda, katılımcılar önce karşılarına çıkan 5 eğlenceli soruya cevap vererek ING Günlük Paket`in avantajlarını öğrenecek, daha sonra kayıt formunu doldurarak çekilişe katılmaya hak kazanacak. 19 Aralık`a kadar devam edecek yarışma sonunda yapılacakla çekilişle 1 kişi iPad, 2 kişi iPhone-4, 10 kişi iPodShuffle, 25 kişi 1 Kadın 1 Erkek DVD seti ve 25 kişi de Phillips kafa bantlı kulaklık kazanacak.

6 Ocak 2012`de Milli Piyango gözetiminde yapılacak olan çekiliş sonucu belirlenecek talihlilerin listesi 13 Ocak 2012 tarihinde açıklanacak.

"Üstünden Kazan" oyununa, https://www.facebook.com/ingbankturkiye sayfasından ulaşılabiliyor.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile