ING Türkiye, 3 Yeni Sertifikayla Çevre Dostu Yaklasimini Tescillendirdi

ING Türkiye, 3 Yeni Sertifikayla Çevre Dostu Yaklasimini Tescillendirdi

ING Türkiye, sürdürülebilirlik yolculugunda önemli bir adim daha atti ve 3 yeni sertifikayla çevre dostu yaklasimini tescillendirdi. Bu kapsamda ING Türkiye, Istanbul Genel Müdürlük, Ege Bölge Müdürlügü ve Kahramanmaras Operasyon ve Çagri Merkezi binalari için uluslararasi çevre dostu bina sertifikasyon sistemlerinden biri olan LEED Gold sertifikasini almaya hak kazandi.

Sürdürülebilirligi stratejisinde önceliklendiren ve “Sürdürülebilirlik isimizin kalbinde” sloganiyla ilerleyen ING Türkiye, sürdürülebilirlik yolculugunda önemli bir adim daha atti ve 3 yeni sertifikayla çevre dostu yaklasimini tescillendirdi. Bu kapsamda ING Türkiye, Istanbul Genel Müdürlük, Ege Bölge Müdürlügü ve Kahramanmaras Operasyon ve Çagri Merkezi binalari için uluslararasi çevre dostu bina degerlendirme sistemi LEED Gold sertifikasi sürecini basariyla tamamlarken, ayni zamanda ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi ve ISO 50001 Enerji Yönetim Sistemi sertifikalarini da almaya hak kazandi.

ING Türkiye, üç binasi için LEED Gold sertifikasini almaya hak kazandi

USGBC (Amerikan Yesil Binalar Konseyi) tarafindan gelistirilmis yesil bina sertifikasi LEED (Leadership in Energy and Environmental Design - Enerji ve Çevre Dostu Tasarimda Liderlik), en prestijli yesil bina sertifikalarindan biri olarak kabul ediliyor. LEED sertifikasi kapsaminda binalar, “Sürdürülebilir Arazi, Su Verimliligi, Enerji ve Atmosfer, Malzeme ve Kaynaklar, Iç Mekan Yasam Kalitesi ve Inovasyon” gibi alanlarda degerlendiriliyor. Bu degerlendirmeleri basariyla tamamlayan ING Türkiye, LEED sertifikasi siniflandirmalari kapsaminda Istanbul Genel Müdürlük, Ege Bölge Müdürlügü ve Kahramanmaras Operasyon ve Çagri Merkezi binalari için Gold sertifika aldi.

ING Türkiye, ISO 14001 Çevre ve ISO 50001 Enerji Yönetim Sistemi sertifikalarini aldi

ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi ve ISO 50001 Enerji Yönetim Sistemi sertifikalarini da alan ING Türkiye, bu kapsamda çevresel etkilerin azaltilmasi ve enerjinin verimli kullanilmasi ile karbon saliniminin düsürülmesine yönelik yönetim anlayisini uluslararasi standartlar ile tescil etti. Bu sertifikalar ile ING Türkiye, kaynaklarin daha verimli kullanilmasi, atiklarin azaltilmasi, enerji verimliligi gibi birçok alanda çevresel ve sosyal etkileri en aza indirmeye yönelik çalismalariyla sürdürülebilirligi is yapis ve yasam biçimi haline getiren yaklasimini daha da güçlendirdi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile