İngiliz Turist Maymunun Saldırısına Uğradı

İngiliz Turist Maymunun Saldırısına Uğradı

Muğla’nın Marmaris ilçesinde tatil yapan İngiliz kadın turist, bir restoran önünde maymun tarafından bacağından ısırılması sonucu yaralandı.

Hastanede tedavi olan kadın, olayla ilgili şikayetçi oldu.
Edinilen bilgiye göre, 48 yaşındaki İngiliz Linda Sara Garcia, tatil için geldiği Marmaris Siteler’de bir otele yerleşti. İngiliz kadın, otelin yakınındaki bankamatiğe para çekmek için gitti. Bir restoranın önünden geçerken elinde zincirli halde maymun olan bir kişi, kadının önünü keserek, “Akşam bizim restorana yemeğe gelin” dedi.

Kadın gülümseyerek yoluna devam etti. Dönüşte aynı yolu kullanan İngiliz turistin tekrar yolunu kesen kimliği belirsiz kişi, kadına 40 TL karşılığı maymunuyla fotoğraf çektirmeyi teklif etti. Bu sırada maymun kadının omzuna atlayıp, aşağı doğru inerek çantasını karıştırmaya başladı.

Korkan İngiliz kadın, maymunun zincirinden çekerek çantasını kurtarmaya çalıştı. Kadının bu hareketine öfkelenen maymun, kadının sağ bacağını üst kısmından ısırdı. Kadının acıdan çığlık attığını gören maymun ve sahibi hemen oradan uzaklaştı. İngiliz turistin acı içinde yardım istediğini gören vatandaşlar ambulans çağırdı. Hastaneye kaldırılan Linda Sara Garcıa tedavi altına alındı. Tatil için geldiği Marmaris’te maymunun saldırısına uğrayan talihsiz kadın, polise giderek olayla ilgili şikayetçi oldu

Polis, maymun ve sahibini yakalamak için çalışma başlattı.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile