Ingiltere'de Apartmanda Gaz Patlamasi Açiklamasi 2 Yarali

Ingiltere'de Apartmanda Gaz Patlamasi Açiklamasi 2 Yarali

Ingiltere’nin Bedford kasabasindaki bir apartman dairesinde meydana gelen gaz patlamasinda 2 kisi yaralandi.

Ingiltere’nin Bedford kasabasindaki Redwood Grove bölgesinde bulunan bir apartman dairesinde gaz patlamasi meydana geldi. Yerel saatle 09.30’da yasanan patlamanin ardindan çikan yanginda alevler 20 daireyi sardi. Polis tarafindan yapilan açiklamada yanginda 1’i agir 2 kisinin yaralandigi bildirildi.

Görgü taniklarinin aktardiklari bilgilere göre, alevlerden kaçmak isteyen 1 kisi apartmanin 2. katindan atladi. Olay yerine gelen polis ve itfaiye ekipleri insanlari bölgeden uzak durmalari konusunda uyardi. Bedfordshire Itfaiye ve Kurtarma Servisi, siddetli gaz patlamasinin yangina neden oldugunu ve vatandaslara camlari ile pencerelerini kapali tutmalari çagrisinda bulundu.

Yapilar tahliye ediliyor

Bölgede aralarinda bir ilkokulun da bulundugu birçok yapi tahliye edildi. Shackleton Ilkokulu Müdürü Andy George tarafindan yapilan açiklamada, “Bedford’daki Redwood Grove bölgesindeki yanginin ardindan okuldaki çocuklar evlerine gönderildi. Tüm çocuklar güvende. Okul, acil servis ekipleriyle çalisiyor. Yarin yeniden egitime baslamayi bekliyoruz” ifadeleri kullanildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile