Inönü'de Mahalle Toplantilari Araliksiz Devam Ediyor

Inönü'de Mahalle Toplantilari Araliksiz Devam Ediyor

Inönü Belediye Baskanligi, düzenli olarak gerçeklestirdigi mahalle ziyaretlerine bu hafta Oklubal mahalle sakinleri ile biraraya gelerek devam etti.

Mahalle sakinlerinin talep ve isteklerini yerinde dinleyen Inönü Belediye Baskani Kadir Bozkurt, mahalleye Inönü Belediye Baskanligi tarafindan kazandirilan Kapali Pazaryeri, ara sokaklarda yapilan kilitli parke tas çalismalari, çevre düzenleme çalismalari ve devam eden projeler hakkinda mahalle sakinlerine bilgi vererek görüs alisverisinde bulundu. Oklubal Mahallesinde çok sayida mahalle sakinin katilimi ile gerçeklestirilen toplantiya AK Parti Eskisehir Il Baskani Zihni Çaliskan da telekonferans yoluyla katilarak mahalle sakinlerini selamladi.

Inönü Belediye Baskanligi tarafindan Oklubal Mahallesinde gerçeklestirilen programa, AK Parti Eskisehir Il Yönetiminden Inönü Sorumlusu Mustafa Sakalli, AK Parti Inönü Ilçe Baskani Gökhan Aydin, Belediye Baskan Yardimcisi Serhat Hamamci, Oklubal Mahalle Muhtari Recep Ekincioglu ve çok sayida vatandas katildi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile