'İnönü Mahallesi Artık Hep Aynı Adreste”

'İnönü Mahallesi Artık Hep Aynı Adreste”

Ödemiş’in İnönü Mahallesi’nde yaklaşık 20 yıldır muhtarlık hizmetlerinin verildiği dükkân, Ödemiş Belediyesi’nce kamulaştırılarak İnönü Mahalle Muhtarlığı’na tahsis edildi.


Kanuni Caddesi’nde bulunan ve uzun süredir muhtar olan Ödemiş Muhtarlar Derneği Başkanı Nihat Savuran’ın ticari işlerini noktaladıktan sonra da muhtarlık bürosu olarak kullanılan dükkân bundan böyle hep İnönü Mahallesi Muhtarlığı hizmet bürosu olarak değerlendirilecek.

Birçok mahallede muhtarlar için hizmet binaları oluşturan Ödemiş Belediyesi, ekim ayında alınan belediye meclisi kararı sonrası harekete geçerek 20 yıldır muhtarlık bürosu olarak kullanılan dükkânı mülk sahibiyle anlaşmaya vararak kamulaştırdı. Dükkânın tapusu geçtiğimiz günlerde Ödemiş Belediyesi’ne verildi.

Vatandaşların yıllardır bu dükkânı muhtarlık bürosu olarak görmeye alıştığını ifade eden mahalle muhtarı Nihat Savuran, İnönü Mahalle Muhtarlığı’nın muhtar kim olursa artık bu adreste hizmet vereceğini söyledi.

Ödemiş Belediyesi’ne muhtarlara sunduğu bu destekten dolayı teşekkür eden Ödemiş Muhtarlar Derneği Başkanı Nihat Savuran, “20 yıldır vatandaşlarımızın her türlü hizmetini bu bürodan sağlıyorduk. Mahalle halkımızın her zaman uğradığı bir nokta haline gelmişti. Bu noktada Ödemiş Belediyemiz de yeni bir muhtarlık ofisi inşa etmek yerine halkımızın benimsediği bu dükkanı meclis kararıyla kamulaştırdı. Tapusu artık Ödemiş Belediyesi’nde olan bu büro muhtar kim olursa olsun hep İnönü Mahalle Muhtarlığı olarak halkımıza hizmet verecek. İnönü Mahalle Muhtarlığı’nın daimi adresi bellidir. Bu büronun tahsisi için Belediye Başkanımız Bekir Keskin’e ve değerli belediye meclis üyelerimize mahalle halkım adına teşekkürü bir borç biliyorum” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile