İnönü Şehitliği Törenlere Hazır

İnönü Şehitliği Törenlere Hazır

Bozüyük’te pazar günü İnönü Zaferi’nin 91. yıldönümü törenlerinin yapılacağı İnönü Şehitliği ve Metristepe Anıtı’nda hazırlıklar tamamlandı.

Tören hazırlıkları perşembe gününden başlarken, ilçe merkezi ana cadde güzergahı Belediye Zabıta Müdürlüğü tarafından bayraklarla donatıldı. İnönü Şehitliği de bayraklarla donatılarak protokol çadırları kuruldu. Gece yağan kar ve yağmur sebebiyle çadırların üstlerinde biriken sular bugün temizlendi.

Törene katılacak gaziler, protokol mensupları ve vatandaşlar için gerekli sandalyeler Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından yerlerine yerleştirildi. Genel temizliğin yapıldığı İnönü Şehitliği’nde şehit mezarları da görevliler tarafından tek tek temizlenerek törene hazır hale getirildi.

Metristepe Anıtı da temizlik ve düzenleme çalışmalarının ardından bayraklarla donatıldı.

Törenlere TBMM’yi temsilen TBMM İdare Amiri Konya Milletvekili Mustafa Kabakçı’nın da katılacağı öğrenildi. Ayrıca törenlere Bozüyük’ten katılacak vatandaşların tören alanına ulaşımını ücretsiz olarak sağlamak amacıyla Bozüyük Belediyesi tarafından araç temin edildiği, bu araçların pazar günü saat 09:00’dan itibaren Ziraat Bankası önünden İnönü Şehitliği’ne hareket edeceği bildirildi .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile