Inönü Üniversitesi'nde Paydas Toplantisi

Inönü Üniversitesi'nde Paydas Toplantisi

Malatya Inönü Üniversitesi’nin Kalite Güvence Sistemi kapsaminda yilda iki kez gerçeklestirdigi ’Paydas’ toplantisinin ilki çevrim içi olarak yapildi. Toplantida, Inönü Üniversitesi’nin bölgeye ve Türkiye’ye yaptigi katkilar, egitim ögretim, ar-ge, saglik, toplumsal katki ve kalite güvence sistemi basliklari ile ele alindi.

Rektör Prof. Dr. Ahmet Kizilay’in açilis konusmasi ile baslayan toplanti, Inönü Üniversitesinin 2020 faaliyetlerinin ve gelecekte yapilmasi planlanan çalismalarin gösterildigi kisa bir sunum gösterimi ile devam etti. Sunumda, Inönü Üniversitesi’nin kurumsal yapisi ve insan kaynaklari ile ilgili istatistiki bilgi verildikten sonra, Inönü Üniversitesi’nin bölgeye ve Türkiye’ye yaptigi katkilar, Egitim Ögretim, Ar-Ge, Saglik, Toplumsal Katki ve Kalite Güvence Sistemi basliklari altinda gösterildi.

Çevrim içi gerçeklestirilen toplantiya Malatya Valisi Aydin Barus, Inönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kizilay, Malatya Büyüksehir Belediye Baskani Selahattin Gürkan, Malatya Il Saglik Müdürü Prof. Dr. Recep Bentli, Battalgazi Belediye Baskan Yardimcisi Muammer Zafer, Yesilyurt Belediye Baskan Yardimcisi Cavit Aslan, Inönü Üniversitesi Rektör Yardimcisi Prof. Dr. Abdulkadir Baharçiçek, Inönü Üniversitesi Idari Personel Temsilcisi Genel Sekreter Mustafa Gezer, Inönü Üniversitesi Akademik Personel Temsilcisi Rektör Danismani Dr. Ögr. Üyesi Hasan Yilmaz, Malatya Teknokent Genel Müdürü Doç. Dr. A. Fatih Kocamaz, Malatya Turgut Özal Üniversitesi Kalite Koordinatörü Dr. Ögr. Üyesi Ekrem Akbulut, Malatya Milli Egitim Müdürlügü Strateji Gelistirme Müdürü Mehmet Akgün, Firat Kalkinma Ajansi Yatirim Destek Ofisi Birim Baskani Murat Beyazit, Inönü Üniversitesi Kalite Koordinatörü Ögr. Gör. Ali Kiliç, Gazeteci Vahap Kaygusuz, Mezun Temsilcisi Nezir Kizilkaya ve Ögrenci Temsilcisi Mustafa Musluoglu katildi.



Toplanti paydaslar ile basin mensuplarinin Inönü Üniversitesi hakkindaki görüs ve önerilerinin alinmasi ve ilerleyen süreçte yapilacak is birligi planlarinin degerlendirilmesiyle son buldu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile