İnönü Üniversitesi Tacan Yerleşkesi ''Birinci Spor Şenlikleri'' Sona Erdi

İnönü Üniversitesi Meslek Yüksekokulları bölümleri arasında yapılan futbol, voleybol ve tenis müsabakalarının yer aldığı ''Birinci Spor Şenlikleri'' sona erdi. Dereceye giren sporculara ve meslek yüksekokulu takımlarına ödülleri verildi.

Tacan yerleşkesinde yapılan ödül törenine, İnönü Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İlhan İçen, Ziraat Fakültesi Dekan Vekili Doç. Dr. Bayram Murat Asma, ile Meslek yüksekokullarının yöneticileri, akademik ve idari personelle öğrenciler katıldı.

Etkinlik koordinatörü Hülya Bingöl, burada yaptığı konuşmada, bu yıl ilkini gerçekleştirdikleri ve bundan sonra gelenekselleştirmeyi planladıkları Tacan Yerleşkesi Birinci Spor Şenlikleri'nin centilmenlik havası içerisinde geçtiğini söyledi.

İçen de, centilmenlik içerisinde geçen müsabakalarda başarılı olan sporcuları kutladı ve dereceye giren sporculara madalya verdi.

Şenliklerde, tenis dalında Battalgazi Meslek Yüksekokulu öğrencisi Harun Yoncacı, voleybol dalında Battalgazi Meslek Yüksekokulu ve futbolda Hekimhan Meslek Yüksekokulu takımları birinci oldu .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile