Insaattan Hirsizlik Süphelileri JASAT Dedektiflerinden Kaçamadi

Insaattan Hirsizlik Süphelileri JASAT Dedektiflerinden Kaçamadi

Aksaray’da insaattan kablo ve çesitli elektrikli hirdavat malzemesi çalan 2 hirsiz JASAT dedektiflerinin çalismasi sonucu çaldiklari malzemeler ile yakalandi.

Olay, Aksaray’in merkeze bagli Taspinar Beldesinde yasandi. Edinilen bilgiye göre, organize sanayi bölgesinde bulunan insaatindan hirsizlik yapildigina dair jandarmaya müracaatta bulunan Cevat A. (36), birçok malzemesinin çalindigini bildirdi. Bunun üzerine Il Jandarma Komutanligi Suç Arastirma Timi (JASAT) dedektifleri Cumhuriyet Bassavciligi koordinesinde harekete geçti. Olay yerinde titiz ve israrli bir çalisma yapan JASAT, olay günü bir aracin mal yükledigini ve aracin plakasini tespit etti. Bunun üzerine araç sahibinin pesine düsen jandarma ekipleri araç sahibi olan S.K. (20) isimli sahsi evine düzenledigi operasyonla yakaladi. Gözaltina alinan süpheli burada yapilan sorgulamasinda hirsizlik yaptiklarini itiraf ederek yaninda O.B. (25) isimli sahsin da oldugunu ve çalinan malzemelerin onda oldugunu söyledi.

Bunun üzerine hemen harekete geçen jandarma ekipleri diger sahsinda evine operasyon yaparak sahsi çalinti tüm malzemelerle birlikte yakaladi.

Süpheliler Aksaray Adliyesine sevk edilirken çalinan malzemeler eksiksiz olarak sahibine teslim edildi. Insaat sahibi jandarma ekiplerine tesekkür etti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile