Insan Ve Toplum Bilimleri Fakültesinin Üç Bölümüne Akreditasyon Verildi

Insan Ve Toplum Bilimleri Fakültesinin Üç Bölümüne Akreditasyon Verildi

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi, Insan ve Toplum Bilimleri Fakültesi bünyesinde yer alan Türk Dili ve Edebiyati, Ingiliz Dili ve Edebiyati ile Tarih Lisans Programlari FEDEK tarafindan akredite edildi.

Fen, Edebiyat, Fen-Dil ve Tarih-Cografya Fakülteleri Ögretim Programlari Degerlendirme ve Akreditasyon Dernegi (FEDEK) tarafindan 2 Haziran Cuma günü gönderilen yazida, yeniden genel degerlendirmeleri yapilan Türk Dili ve Edebiyati bölümünün 2028 yilina kadar 5 yil, Ingiliz Dili ve Edebiyati bölümünün 2025 yilina kadar 2 yil ve ara degerlendirmesi yapilan Tarih bölümünün de 2026 yilina kadar 3 yil akredite edildigi açiklandi. 2 Haziran 2023 yili itibariyle baslatilan sürenin ise ilgili yillarin 30 Eylül tarihine kadar geçerli olacagi bildirildi.

FEDEK’in web sayfasinda ‘FEDEK Tarafindan Akreditasyon Verilen Lisans Programlari’ basligi altinda yayinlanacak olan üniversitenin ilgili bölümleri hakkindaki akreditasyon sertifikalarinin 2022-2023 Akademik Yili içerisinde Insan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Dekanligina sunulmasi bekleniyor.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile