Internet Üzerinden Tatil Sitesine Rezervasyon Yaptirdi, Hayatinin Sokunu Yasadi

Belçika’da yasayan bir kisi, tatil sitesi üzerinden Türkiye’de begendigi bir otele rezervasyon yaptirdi. 42 bin 900 TL ödeme yapan kisi, Türkiye’ye geldiginde rezervasyon yaptirdigi otele gidince hayatinin sokunu yasadi.

Edinilen bilgiye göre, Belçika’da ikamet eden F.E, internet üzerinden buldugu tatil sitesinin rezervasyon formunu doldurmasinin ardindan kendisini telefonla arayan kisi banka hesap numarasi verdi. F.E, daha sonra belirtilen hesap numarasina 42 bin 900 TL para transfer ederken Türkiye’ye dönüsünde rezervasyon yaptirdigi otele gitti.

Otele giden F.E, otel görevlisinin kendi adina kayitli resmi bir rezervasyonun olmadigini sitenin sahte oldugunu söylemesinin ardindan F.E, daha sonra Trabzon’daki Arakli ilçe Polis Amirligine giderek kendisini dolandiran süpheli sahis ya da sahislardan sikayetçi oldu.

Polis ekipleri, olayla ilgili süpheli kisi ya da kisilere yönelik çalisma baslatirken, yetkililer özellikle yaz mevsiminde bu yöndeki vakalarin arttigina dikkat çekerek vatandaslarin dikkatli olmalari istedi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile