İntihar eden albay toprağa verildi

Makam odasında dün susturucu takılmış dipçiksiz tüfekle çenesine bir el ateş ederek intihar ederek yaşamına son veren Eskişehir 1. Hava İkmal Bakım Merkezi Komutanlığı İkmal Grup...



Makam odasında dün susturucu takılmış dipçiksiz tüfekle çenesine bir el ateş ederek intihar ederek yaşamına son veren Eskişehir 1. Hava İkmal Bakım Merkezi Komutanlığı İkmal Grup Komutanı Albay Çetin Köşker (52), Eskişehir'de düzenlenen askeri törenle toprağa verildi.

Kendisi tanıyanlar tarafından her zaman neşeli, hiçbir sorunu kendisine dert etmeyen biri olarak anlatılan, evli ve iki çocuk babası Albay Köşker'in intiharı, yakınlarını ve silah arkadaşlarını derin üzüntüye boğdu. Eskişehir Askeri Hastanesi morgundan alınan Köşker'in naaşı, askeri tören eşliğinde cenaze arabası ile Eskişehir'in Reşadiye Camii'ne getirildi. Köşker'in Türk Bayrağına sarılı tabutu, askerlerin omuzlarında, camideki musalla taşına konuldu. Cenaze boyunca birbirlerinin elini sımsıkı tutarak birbirlerine destek olan Köşker'in eşi ve çocukları, cenaze geldikten sonra, yakınlarının yardımı ile Köşker'in Türk Bayrağına sarılı tabutunun başına giderek, tabuda sarılarak gözyaşı döktü.
Düzenlenen törene Köşker'in eşi Belgin, kızı Gizem, oğlu Gökberk Köşker ile Hava Kuvvetleri Lojistik Komutanı Korgeneral Mehmet Erten, 1. Hava İkmal Bakım Merkezi Tümgeneral Tayfur Fikret Erbilgin, silah arkadaşları ve vatandaşlar katıldı. Kılınan cenaze namazından sonra, Köşker'in Türk Bayrağına sarılı tabutu, top arabasına konularak Büyükşehir Belediyesine ait cenaze aracıyla Eskişehir Asri Mezarlığı'na götürülerek toprağa verildi.
Bu arada Albay Köşker'in yakınları, kadrosuzluk nedeniyle terfi edemeyen ve bu yüzden bir yıl sonra emekliye ayrılacak olan Köşker'in bu nedenle son günlerde moralinin bir hayli bozuk olduğunu söyledi.
(CİHAN)

Zaman
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile