İntihar Eden Şahsın Otoparka Geliş Anı Ve Silah Sesi Kameralara Yansıdı

İntihar Eden Şahsın Otoparka Geliş Anı Ve Silah Sesi Kameralara Yansıdı

Kocaeli’nin Darıca ilçesinde sabah saatlerinde inşaat alanı otoparkına çektiği lüks otomobili içerisinde başına dayadığı silahla intihar eden şahsın otoparka geliş anı ve silahın ateşlenme sesi kameralara saniye saniye yansıdı.

Darıca Emek Mahallesi Fatih Caddesi üzerinde bulunan bir konut inşaatı otoparkında, lüks otomobil içerisinde gerçekleşen intihar anında çıkan silah sesi, güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. Sabah saatlerinde emlak tanıtım ofisi önündeki otoparka 34 UZ 8947 plakalı otomobiliyle gelen Kadri Çimen, park ettiği aracından uzun süre inmemişti. Bir süre sonra lüks otomobilden silah sesi geldiğini duyan emlak ofisi bekçisi T.A. ise kontrol için gittiği aracın içerisinde Çimen’in kanlar içerisinde durduğunu görerek, durumu polise haber vermişti. Olayın iş yerinin güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerinde ise Kadri Çimen’in lüks otomobili ile otoparka girdiği, bir süre sonra ise aracın içerisinden silah sesi geldiği görülüyor.

Öte yandan, Kadri Çimen’in borçları olduğu ve borçları yüzünden bunalıma girerek intihar ettiği iddia edildi. Polis ekipleri olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile