Ipekyolu Belediyesi, 350 Kisilik Ekiple Sokaklari Temizledi

Van'in Ipekyolu Belediyesi "Daha Temiz Bir Ipekyolu" slogani ile bayram süresince 350 kisilik ekip ile sokakari çöpten arindirdi.

Belediye'den yapilan açiklamaya göre, Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlügü ekipleri, bayram öncesindeki yogunlugun ardindan cadde ve sokaklarda çalisma baslatti.

"Daha temiz bir Ipekyolu" slogani ile tüm mahallelerde 350 personel ve 60 araçla yapilan çalismalarla çöpler toplanarak kati atik bertaraf tesisine tasindi.

Kaymakam ve Belediye Baskanvekili Sinan Aslan, arife gününden itibaren baslatilan temizlik çalismasinin bayram süresince devam edecegini söyledi.

Daha saglikli ve temiz bir Ipekyolu olusturma çabalarinin sürecegini dile getiren Aslan, sunlari kaydetti:

"Ekip arkadaslarimiz Ipekyolu için geceli gündüzlü fedakarca çalisiyor. Arkadaslarimizin bu özverili çalismalarinin sonucunda, tertemiz bir Ipekyolu olusturma hedefimize, her geçen gün bir adim daha yaklasiyoruz. Ekiplerimiz rutin periyodik çalismalarini bayram öncesi artirarak sürdürüyor. Bu vesileyle vatandaslarimizin mübarek Kurban Bayrami'ni kutluyor, mutlu, huzurlu bir bayram geçirmelerini temenni ediyorum."

Belediye Baskan Yardimcisi Dogan Nurses, çalismalar kapsaminda kent merkezi ve kirsal mahallelerde bulunan cami içleri ve avlularinin da temizlenerek dezenfekte edildigini ifade etti.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile