Ipekyolu Ek Hizmet Binasinda Acil Servis Hizmeti

Ipekyolu Ek Hizmet Binasinda Acil Servis Hizmeti

Saglik Bilimleri Üniversitesi Van Egitim ve Arastirma Hastanesi Ipekyolu ek hizmet binasinda acil servis hizmeti baslatildi.

Geçen haftalarda farkli branslarda 20 civarinda açilan poliklinikle hizmet verilmeye devam edilen ek binada, Bashekim Doç. Dr. Remzi Sarikaya’nin girisimleri sonucu acil servis de hizmet vermeye basladi.

Sabah saatlerinden itibaren hasta kabulünün baslatildigi servise gelen ilk hastayi Bashekim Sarikaya muayene etti.

Konuyla ilgili açiklamalarda bulunan SBÜ Van Egitim ve Arastirma Hastanesi Bashekimi Doç. Dr. Remzi Sarikaya, ek binayi daha aktif kullanmak için çaba gösterdiklerini belirtti.

Daha önce 20 poliklinikte hastalara hizmet vermeye basladiklarini aktaran Sarikaya, “Göreve geldigimiz günden bu yana hastalara en kaliteli saglik hizmetini vermek için yönetim olarak çaba gösteriyoruz. Bölge illerine saglik hizmeti veren kurumumuzda imkanlarimizi hastalarimiz için seferber ediyoruz. Hastalarin saglik hizmetlerine daha kolay ulasimini saglamaya çalisiyoruz. Bu amaçla daha önce aktif kullanilmayan kent merkezindeki Ipekyolu ek binamizda acil servis hizmetini baslattik. Bu sayede ana binamiza gelme imkani bulamayan hastalar kent merkezindeki birimimize rahatlikla ulasarak tedavi olabilecektir. Sabah saat 08.00’den itibaren acil servisimiz hasta kabulüne basladi.

Servise gelen hastalarimiz da bu durumdan büyük memnuniyet duydu. Tüm hastalarimiza acil sifalar diliyoruz” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile