Ipekyolu'nda 'Ögretmenler Arasi Ses Yarismasi'nin Finali Yapildi

Ipekyolu'nda 'Ögretmenler Arasi Ses Yarismasi'nin Finali Yapildi

Van’in Ipekyolu Belediyesi tarafindan kültür ve sanat etkinlikleri çerçevesinde yürütülen projelerinden biri olan ‘Ögretmenler Arasi Ses Yarismasi’nin finali coskulu bir törenle yapildi.

Van Devlet Tiyatrosu’nda düzenlenen ses yarismasinin final törenine Van Il Gençlik ve Spor Müdürü Arif Özsoy, Ipekyolu Ilçe Jandarma Komutani Mustafa Samil Görücü, Ipekyolu Ilçe Emniyet Müdürü Murat Fuçular, Ipekyolu Ilçe Milli Egitim Müdürü Isa Sipal ve çok sayida vatandas katildi.

Belediyeye bagli Kültür ve Sosyal Isler Müdürlügü ile Ipekyolu Ilçe Milli Egitim Müdürlügü isbirliginde yürütülen ve daha önce ön elemesi yapilan yarismanin finalinde 9 finalist yaristi.

Birbirinden güzel sarkilarin seslendirildigi gecede jüri üyeligine Ilçe Milli Egitim Müdürlügünde görevli müzik egitmenleri oturdu. Kendilerine özgü seslendirmelerle jüri üyelerini zorlayan yarismacilardan birinciligi Meriç Tümen isimli egitmen seslendirdigi ‘baba bugün daglar yesile boyandi/esref’ adli eserle kazandi. Ikinciligi Elif Abali ve üçüncülügü ise Idil Erez aldi.

Birinciye tam altin, ikinciye yarim, üçüncüye ise çeyrek altinin verildigi yarismada ödüllerini ilçe kurum amirlerinden alan yarismacilar, böylesine bir etkinlikte yer aldiklari için çok mutlu olduklarini belirterek Ipekyolu Kaymakami ve Belediye Baskan Vekili Ihsan Emre Aydin’a tesekkürlerini bildirdi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile