Iplik Fabrikasina 40 Personel Alacak

Iplik Fabrikasina 40 Personel Alacak

Is arayan ve isvereni bulusturmaya devam eden Inegöl Belediyesi Istihdam Merkezi, Organize Sanayi Bölgesinde hizmet veren bir iplik üretim firmasinin bay-bayan 40 personel alimi yapacagini duyurdu.

Inegöl Belediyesi’nin 2018 yili Kasim ayinda is arayan vatandaslar ve isverenleri bulusturabilmek adina kurdugu Istihdam Merkezi, üretim merkezi Inegöl’ün istihdamina katki saglamaya devam ediyor. Bu çerçevede bir yandan is arayan vatandaslari havuzunda toplayip bir yandan da eleman arayan firmalarla iletisimini sürdürerek dogru ise dogru kisiyi yönlendirme görevi üstlenen Inegöl Belediyesi Istihdam Merkezi, iplik üretim fabrikasinda çalisacak 40 personel alimi yapilacak yeni bir is duyurusu paylasti.

Iplik üretim fabrikasi için farkli niteliklerde personel alinacak

Inegöl Belediyesi Istihdam Merkezinden yapilan açiklamada, Organize Sanayi Bölgesinde faaliyetini sürdüren iplik firmasinda çalismak üzere personel alimi yapilacagi duyuruldu. Açiklamada su ifadelere yer verildi: “Istihdam Merkezimizle is birligi yapan iplik firmasi; iplik üretim isçisi, makine bakim operatörü ve engelli personel olmak üzere farkli alanlarda personel alimi yapacagini duyurdu. Iplik üretim isçisi olarak 20 kadin 10 erkek olmak üzere toplam 30, makine bakim operatörü olarak 5 erkek ve engelli personel olarak da kadin veya erkek 5 personel alimi yapilacak. Firmada çalisacak personellerde aranan genel özellikler ise; 18-48 yas arasi ve en az ilkögretim mezunu olmak. Kadin çalisanlarin çocuklari için kres imkaninin saglandigi firmada, 3 ayda bir maas ikramiye ve sosyal haklar da mevcut.”

Basvurular 18 Temmuz Persembe günü alinacak

“Fabrika personel alimi için basvurular 18 Temmuz Persembe günü 14.00’da Inegöl Belediyesi Yeni Hizmet Binasi zemin katindaki konferans salonunda alinacak. Yapilacak alimla ilgili detayli bilgi almak isteyen vatandaslar 153 hatlari üzerinden ve 0 224 715 10 10 nolu telefondan Inegöl Belediyesi Istihdam Merkezine ulasabilirler.”
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile