Ipsala'da 43 Kadin Girisimciye 4 Bin 515 Tavuk Verildi

Ipsala'da 43 Kadin Girisimciye 4 Bin 515 Tavuk Verildi

Edirne’nin Ipsala ilçesinde “Kadin Eliyle Gezen Tavuk Yumurta Projesi” kapsaminda tavuk dagitimina baslandi.

Edirne Valiligi ve Tarim ve Orman Il Müdürlügü koordinesinde gerçeklestirilen “Kadin Eliyle Gezen Tavuk Yumurta” projesi kapsaminda, Ipsala ilçe genelinde tavuk ve ekipman dagitimi töreni düzenlendi.

Ipsala Fuar alaninda gerçeklesen törene, Ipsala Kaymakami Ekrem Güngör, Ilçe Jandarma Komutani Veli Kizmaz, Ilçe Tarim ve Orman Müdürü Olcay Karbuz ve teknik personelleri de eslik etti.

Kadin üreticileri basta olmak üzere projeyle ilgilenen tüm ilgili ve paydaslarin katilimlariyla gerçeklestirilen proje tanitim programinda, 43 kadin girisimciye, 4 bin 515 Atak-s tavuk ve yem dagitimina yapildi.

Ipsala Kaymakamligi’dan yapilan açiklamada, “Tüm köylerde ve ilçe merkezinde gerçeklestirilen tavuk ve ekipman dagitim süreci sonrasinda, projenin basariyla sürdürülmesini ümit ederek, tüm üreticilerimize bereketli bir üretim sezonu dileriz. Ayrica desteklerinden dolayi Edirne Valimiz Ekrem Canalp’a çok tesekkür ederiz” denildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile