İpsala Kaymakamı Gürbüz Açıklaması

İpsala Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz, "Atatürk Ortaokulu binamız, sağlamlık açısından risk teşkil ettiği ve ihtiyaçlara cevap vermediği için yıkılarak yerine yeni bir okul binası yapılacak" dedi.

Gürbüz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 1973 yılında yapılan ve Atatürk Ortaokulu olarak kullanılan binanın yıkımı için karar alındığını söyledi.

İlçeye eğitim alanında ciddi yatırımlar yapıldığını aktaran Gürbüz, şöyle devam etti:
"Atatürk Ortaokulu binamız, sağlamlık açısından risk teşkil ettiği ve ihtiyaçlara cevap vermediği için yıkılarak yerine yeni bir okul binası yapılacak. Ortaokul inşaatımıza önümüzdeki haziran ayında başlamayı planlıyoruz. Bunun için okulların kapanmasını bekliyoruz çünkü inşaat belirli neticede riskler barındırır. Çocuklarımızın eğitim yaparken aynı anda inşaat yapılmasını istemiyoruz. Bunun içinde yıkımı sömestr tatiline getirdik. Üç aylık tatil sürecinde ise epey ilerleme katedileceğini düşünüyoruz."
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile