Irak Uyruklu Kadinin Cinayetine Iliskin Tutuklanan Süphelinin Ifadesi Ortaya Çikti

Irak Uyruklu Kadinin Cinayetine Iliskin Tutuklanan Süphelinin Ifadesi Ortaya Çikti

Kocaeli’de "Pazar alisverisine gidiyorum" diyerek evden çikan ve tenha bir alanda cesedi bulunan 29 yasindaki Irak uyruklu kadinin öldürülmesine iliskin tutuklanan süphelinin ifadesi ortaya çikti. Ifadesinde, Sarah Ali Shareef ile fuhus için bir araya geldiklerini ancak para konusunda anlasamadiklarini iddia eden süphelinin, genç kadinla zorla cinsel iliskiye girmeye çalistigini, bu sirada Sarah Ali Shareef’in bagirdigi ve panikle bogazini siktigini söyledigi ögrenildi.

Edinilen bilgiye göre, esine "Pazar alisverisine gidiyorum" diyerek evinden çikan Irak uyruklu Sarah Ali Shareef’in (29), 24 Kasim Persembe günü Agah Ates Mahallesi Tayyar Yildirim Caddesi Hereke Amfi Tiyatro mevkiinde yari çiplak halde cansiz bedeni bulunmustu. Genç kadinin öldürülmesine iliskin yürütülen sorusturmada gözaltina alinan A.K. (52), çikarildigi mahkemece tutuklanmisti.

Süphelinin ifadesi ortaya çikti

Süpheli A.K.’nin ifadesi ortaya çikti. Ifadesinde, Sarah Ali Shareef ile olay günü fuhus için bir araya geldiklerini iddia eden A.K.’nin, para konusunda anlasamadiklarini ve genç kadinla zorla cinsel iliskiye girmeye çalistigini, kadinin bagirmasi üzerine panikledigini, onu susturmak için agzini kapattigi ve bogazini siktigini, bunun neticesinde Sarah Ali Shareef’in hayatini kaybettigini söyledigi ögrenildi. Ayni zamanda, ifadesinde alkollü oldugunu da kaydeden A.K.’nin, Sarah Ali Shareef’i öldürdükten sonra cesedini aracina alarak olay yerinden 100 metreye ileriye biraktigini söyledigi bildirildi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile